bocs nem olvastam. Most longolsz vagy miért likvidálnának? Záróban még adtam rá 3kt :)))) ez ilyen hülye késztetés volt :)
bocs nem olvastam. Most longolsz vagy miért likvidálnának? Záróban még adtam rá 3kt :)))) ez ilyen hülye késztetés volt :)
de most eladáson vagyok, vételt kell tennem.
ah teljesült.
köszi mindenkinek. végülis viszem a shortokat..hátha:-)
Vmi alacsonyra,legfeljebb fentebb teljesül...
mit adjak be, ha azt akarom, hogy mindenképpen elmenjen a pakkom? különben likvidálnak..vételi oldalon mit adjak be?
22900?
mondjuk ez tényleg kis pakk, nem akarok otp short és hati short szopóba beleszaladni...
:)))) szóval ami nekem induló pakk, leet neked brutál :D
eddigiekhez és nyárhoz képest brutál. Rég volt ekkora pakkom. Tőkéhez képest, pláne egyesek ált. margin használatához képest, apró. :)
én is adtam még rá..és igen..ha most se indul el...akkor egy időre feladom a shortot azthiszem
sztm ebbe a shortba bele lehet ülni, Én még brutált nem nyitottam, de induló pakknak jó lesz... brutál majd menet közben lesz:)
ma brutál shortokat nyitottam, ha most se jön be, én már nem tudom, mit csinálok
800on nagyon tartják, lehet, ők megint tudnak vmit...
hova kapkodsz...
iszonyat szivatós ez a piac...
már majdnem én is zártam..de még kitartok csakazértis...
ilyen nincs
igen, szépen fogalmaztál. jobban nem is lehetne ezt elmondani. osztom a véleményed.
Én pl. nem vagyok mohó. :)
És nem is bedőlést szeretnék, mert annak jó vége soha nincs.
Mármint egy igazi nagy bedőlésnek.
Én akkor lennék "boldog", ha szép lassú esés jönne és látnám a piac mozgásából, hogy felfogta: hosszú távon semmi nem indokolja a mostani növekedési ütemet. Sőt, hosszú távon inkább csak rossz kilátások vannak. És minél hosszabb távra nézünk annál inkább. (Persze egy új ipari/technológiai forradalmat nem számítva igaz ez az egész, de arról én még nem tudok. :) Szerintem mások sem.)