gyakorlat érdekel, ott vennék még, de nincs kedvem felhívni a brokit:)
gyakorlat érdekel, ott vennék még, de nincs kedvem felhívni a brokit:)
hati longok kiszórva, fáj a szívem, hogy nem sikerült 23k felett...
nono,,, csak nem elpattant valami húr ? :-) kicsit lejjebb lankadt a vételi kedv.
dehogynem, amíg longoltam az OTPt addig hagyták esni :(
Én közben beraktam egy Stop ot...ha 23.000 fölé akar menni hát menjen...majd shortolunk magasabbról....USA -ban látszik hogy minden kis esést azonnal megvesznek, nem hagyják esni egy fél percig sem..szánalmas.
én sem hiszem, hogy a sávból ilyen forgalom mellet augusztusban ki tudnánk lépni. Az is egy holtszezon itt.
Sztem augusztusra nem rossz otlet. En is ezert kezdtem ovatosan raadni.
Nem csak a magyar piacra értem. Globálisan, usára is, mindenre.
Ennek köze nincs fundamentumhoz vagy bármilyen reálgazdasági tényezőhöz.
És most nem csak arra gondolok, hogy még mindig emelkedünk... 1.5-2 év óta, mikor csak nagyobb lett a szar. Hanem arra is, hogy mikor esünk akkor is süt az egészből, hogy csak "kényszer" és nem erről szól. Akkor sem esés, hanem rángatózás van, rögtön jön a pánikvétel.
Játékpénzből játékprofit lufikban. Ez az egy egyenlet működik csak. Jelenleg még van értéke valósan is sajnos... :(
értelmet keresni ebben nem lehet...túl illikvidek is vagyunk.
nagyon alacsony a kt schez képest....
Semmi.
A "jövő" árazás.
Most jövőbeli magasabb árat vízionálnak... A "jövő" két napot jelent. Ott el lehet adni utána meg mehet le... vagy ősszel a levesbe... De azt majd beárazzuk "előre" szintén vagy 3 nappal.
A globális világvégét viszont lehet, hogy 5 nappal is előre beárazzuk!
Én asszem rájöttem, hogy a tőzsdén esés nem lesz. Amikor lenne akkor már nem lesz tőzsde. :)
Én tartom magam az oldalazáshoz, próbálok sávkereskedésre beállni aminek a teteje 23200 alja pedig: 20800
Sok csoda történt ma,de hogy előző csúcsról forduljon az több lenne a soknál :D
180-on állok ismételten eladással
vagy ha jelez arendszerem, most csak azt figyelem
rajtam kívül még egy longost olvastam, többiek shortolnak... Nem tudom Te mit olvasol :)
Én vettem ismét, apránként bővítek. 23150 körül lezárnám a longot, sok lesz a jóból.:)