aham..már mindenki longol ?
OTP -t valami nagykutya veheti...Német 0,75 -re mi 2,3 % -on -állunk..kőkemény !!
mi indokloja vajon ezt az optimizmust ?
aham..már mindenki longol ?
OTP -t valami nagykutya veheti...Német 0,75 -re mi 2,3 % -on -állunk..kőkemény !!
mi indokloja vajon ezt az optimizmust ?
én adtam 950-en, csak maradf a sávban :)
és visszaesik 21K-környékére :)
remélem, hogy bármilyen adatra csak felfele megyünk, most már én is longolok.
nekem csak longom van, ilyen összevissza hatisággal nem foglalkozom. Nem értem lrtam már tegnap is longook, akkor annak bővítése mit jelenthet? Ha van 10fős kereted és bővíted akkor játékos veszel el?
Long bővítés azt jelenti, hogy veszek még, de már vettem most...
szerintem longot, de szvsz meg kellene várni, hogy átmenjen a 23200-on, mert akkor átléptük az előző csúcsot....
tényleg jó kérdés :-)) ott longot, vagy shortot bővítesz ? .-)
most már 23100 legyen :)) kéne bővíteni :)
ó én akkor már multcsilliárdos vagyok virtuálisan :-)
látom még továbbra is húzzák felfele...nembaj..húzzák csak ....OTP sose lesz még egyszer ilyen olcsó .-)
Ahogy a jó hírek gyártódnak úgy készülnek a rosszak is,nem tart semennyiből rémhírt kiadni,elég akár egy kamatemelési terv is :D
Pár nap alatt be tudják borítani usát közel ezer ponttal...
így születnek a virtuális milliárdosok :)
Én lassan 1 éve készülök rá. :)
Én azt nem tudom felfogni ép ésszel, hogy miért kell "henger"? Mert úgy néz ki kell. Esegetni, csordogálni nem lehet. Csak két eset van:
1. világvége és akkor pusztul minden
2. ha meg nincs világvége, akkor heppi van, hisz meg se haltunk, mi ok lenne az esésre...?
Ez valahogy számomra nem egyeztethető össze a felelős, előrelátó, racionális gondolkodással és a tőzsde a jövőt árazza alaptétellel.
Üdv
nah látom pénteki - emelkedésről szóló - elméletem mégis beigazolódni látszik...újabban gyakran eltalálom az irányt...fejlődök vagy mifene...kár hogy legtöbbször egy fabatkát sem keresek vele mert pozit meg nem nyitok rá (vagy korán zárom)
nehéz így h nem tudom folyamatosan figyelni az eseményeket... viszont mostanában leírom (>kockásfüzet) mire számítok, milyen pozit nyitnék, mik a célárak...talán egyszer pénzt is hoz majd...addig kénytelen vagyok a melóból megélni :-D
En mar rohadtul fel vagyok keszulve, csak az a gondom, h. meg nem latom, mi fogja beinditani a hengert. Ezert ma ugyan beleadogattam, de jelenleg minimalis pozim van csak.
Olyan olcsó nem tud lenni hogy belevegyek :D