Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dlph

Re: nincs cím

#283887 Kissherceg Előzmény: #283879

Te is hirdeted a matgab faktort, hogy kövessük :) sokaknak meg virtuális vagy :)

szvsz nem a pénzt odaadó embereket kell feltétlen minősíteni, hanem azt a felépített imidzset, aminek hinni lehetett... Olvass vissza ki miket írt le az esemény óta és az hol áll a valósághoz képest, hány bejegyzés volt objektív... Olvasók többségébe kialakult egy felületes kép, amit látni engedtek, mélységi ismerethez keveseknek volt esélye.

#283885 phiona Előzmény: #283862

Szija Régijó Herceg!

Az ember csak a szemének hisz és annak ami logikus.

Nyilván meg lehet győződni róla, nekem nem kell anélkül is tudom. Elment végleg, sajnos nincs már a szokásos játék ebben. (A Gőgös Gúnárban van egy kiskakas, aki mindig rikoltoz a farkas miatt, aztán mikor tényleg megeszi már senki sem hiszi. Túl sokszor ment el véglegest mondva ezért nem hisszük el most, amikor tényleg elment.)

Atticus involvációja közeli, akár Mary is lehet. Egyrészt a végtisztességet meg kell adni. Másrészt a befektetők kielégítését is meg kell teremteni. Tudom nem a te dolgod, nem is neked szánom :)

#283883 matgab Előzmény: #283882

Mary m levelét ugyanúgy lehet egy kétségbeesett jószándékú segítőlevélnek értelmezni, mint egy esetleges orbitális átverést kinézni az egész ügyből.

#283879 matgab Előzmény: #283873

Ne haragudj de aki egy virtuális magánszemélyre bíz akkora pénzt, amekkora számít neki, az meg is érdemli, hogy elveszítse -még ha ez kegyetelnül is hangzik!

Az ilyen ember ha nem itt vesztette el a pénzét, az elvesztette volna bárhogy másként is!

Kb. olyan kérdés ez: hog…

#283877 Atticus

Kb. olyan kérdés ez: hogy most ki a hülye, ha bedőlt egy hitel és vele a gazdaság. Vajon a tudatlan, naív ügyfél, aki felelőtlenül felvette, vagy a mohó-pénzéhes bank, aki adta.

#283876 exmnbs1 Előzmény: #283874

ebben kicsit több az ellentmondás a kelleténél.

Ha mary_m életében nem kapott hozzáférést most milyen alapon kéri?

Ha valaki láthatta DLPH számítógépét az nem ő?

#283874 exmnbs1 Előzmény: #283873

"Bárki, aki tudja, hogy hol van megynitva a hedge fund számla, kinek a pénze landol rajta, van hozzáférése is esetleg, feltétlenül és azonnal keressen meg: mary_mirella@citromail.hu

már csak én tudok tenni bármit, de ahhoz információ kell!!!!

Anyone, who knows where the hedge fund account is opened, whoes money is on it, or has a login and password to that account, please immediately send me an e-mail to: mary_mirella@citromail.hu

Now it's only me who can do anythiong about that, but therefore I have to have information!!!!"

http://dlphhedgefund.blogspot.com/

#283873 Kissherceg Előzmény: #283870

mivel jelentős összegeket kezelt, ami más embereké, ezért elég fontos, hogy tisztázva legyen a sajnálatos esemény... Anti itt üzlet zajlott, aminek lehetnek károsultjai. Halál szomorú dolog, de más emberek életét jelentősen befolyásolja, így nem lehet csak elmenni mellette. gondolom sajnálatosan 10milliód odaveszne amiért 10évet dolgoztál szomorú lennél halála miatt, de létbiztonságod elvesztése nagyobb fejfájással járna. Sztm nagyon távolról nézed dlph ügyködését.

Gondolom nem volt PSZÁFnél bejegyezve tevékenysége, ezért nehéz kontrollt találni, esetleg volt e szerződés, hivatalos ügynöki?. Tudom a pénz ilyenkor sokadlagos, de mivel nem Te adtad neki, ezért sztm ne is kicsinyeld le az ügyfeleinek véleményét/aggódását/kárjait. Úgy gondolom, hogy itt egyetlen személynek, nekem se kell kontrollt alkalmaznom a topikot illetően természetesen amíg túlzásba nem esik vmelyik oldal.

Ne felejtsd el, hogy ő alakította ki a "celeb" életét, senki nem kérte tőle, sőt az első ingyenes blog ötletének forrása is érdekes történet. Baumag halála önmagában szomorú, mert sokan szerették, de akinek eltűnt a pénze kicsit tovább tekint a tragédián, sztm tolerálni kell azokat, akiket nem elsősorban a részvét gyakorlás gondolkodtat.

A fórumon több felhasználó is kapcsolatban állt vele, majd megtudunk többet.

a véleményem

#283871 Atticus

Nézd, egyszerű a dolog szerintem: ha valakiről az egyik legjobb barátja hivatalosan állítja, hogy meghalt. Akkor elhiszem. Főleg, ha nem ismerem az igazi nevét, telefonszámát, címét, csupán többéves írásaiból van róla egy kialakult képem. Semmi közöm hozzá, hogy ha netán mégis szembejönne velem az utcán, hogy ki-miért találta ki, hogy meghalt. Ha így van biztos jó oka van rá, ami rajta kívül senkire nem tartozik. Teljes mértékben elismerendő, minden olyan szakmai írása, mely új és eredeti gondolatok létrehozására irányul. Ha nem tetszik, amit írt, nem kell egyetérteni, vitatkozni vele, nincs kényszerérzetem. Inkább csendben maradok, és ami új, vagy logikus gondolat az továbbszövöm a saját módszereim szerint. Így lesz a tudás egyre nagyobb és nagyobb. Mindig is ez vitte előre a világot. Nekem azzal se több pénzem, nagyobb szívem, jobb erkölcsöm nem lesz, hogy olyan dolgokkal támadok vkit, amit hallottam valakitől, aki szintén hallotta egy még ismeretlenebb embertől és így tovább. És végül: ha letettem valami komolyat az asztalra, utána talán megtehetem, hogy bírálni próbáljak olyanokat, akik szintén letettek már valamit. Szerintem mindenkinek van még dolga az idén a számlaegyenlegén ügyködni, vagy azon gondolkodni, hogy hogy tudunk emberek maradni ebben a fantasztikusan megosztott társadalomnak nevezett valamiben. Mindenki foglalkozzon magával, és ha a portája tiszta, akkor segítse a hozzá közelállókat lehetősége szerint, majd ha valakinek megadatik az a luxus hogy ez is rendben van, akkor vállalkozhat számára idegen emberek segítésére is.

#283870 gentlemanus Előzmény: #283862

Herceg!

Mint e fórum gazdájának, bátorkodom javasolni, hogy ennek a topiknak a témáját rövidre kellene zárni, elkerülendő a szánalmasság és kicsinyesség vádjait.

Élő és holt ember dolgainak, cselekedeteinek utólagos ítéletében, megítélésében, elbírálásában egyedül a Teremtő hivatott. Merthogy mindannyian vétkesek és bűnösök vagyunk.

Az idő minden alább jelzett kérdésre, gondolatra meg fogja adni a választ.

Minden további ilyen-olyan elmélkedés e nyitott kérdések tekintetében méltatlan e fórum színvonalához.

Princ-nek és jonasjozsef…

#283864 Amatoregy

Princ-nek és jonasjozsefnek igaza van.

Még a helyiségek (városok illetve részek) is stimmelnek...

szégyen

#283860 Atticus

Ne haragudjatok, nem terveztem hozzászólni a témához, de bunkóság magasfokon, ami itt megy. Felnőtt, intelligens ember óvatosan részvétet nyilvánít fél-egy mondatban, nem pedig el kezd itt oknyomozást, meg Elvis-legendákat szőni, egy olyan ember halálából, aki valamilyen módon, hol így hol úgy még olyanok gondolkodását is módosította, segítette, akik már-már fölé nőve érezték magukat. Részemről úgy gondolom, hogy egy kis tisztelet kijár annak a személynek, aki: 1. idősebb nálam 2. több ideje tőzsdézik mint én 3. több vállalkozást épített a semmiből, mint én 4. vállalja a saját önálló gondolatait 5. ki mer állni és igenis megvédi magát ha támadják az internetnek nevezett szemétdombon 6. másoknak próbál segíteni 7. a szakmaiságot látszólag is elegyíti némi erkölcsi-etikai tanítással is. 8. Már nem él. És végezetül: senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, de Neki alapvetően jóval több jó tulajdonsága volt mint rossz, és ez számít. Minden takony hibára ráugrani és kivesézni, a gyengeség-féltékenység-irigység jellemzői nálam. A barátnőjét piszkálni meg végképp nonszensz, linkelgetni minden hülyeséget.. ááá.. szomorú, hogy magyarázni kell egyeseknek. Akinek nem inge ne vegye magára persze.

#283859 phiona Előzmény: #283822

Sziasztok, üdv mindenki Réginek és Újnak ezen a webpagen is.

Tőzsdenyúlhoz hasonlóan én is ezért a hsz-ért regeltem mert hozzám is eljutott a hullám. Meghalt vagy nem. Szívrohamban vagy másképp és Mary M mit kavar a hedge fundos Felhívással.

Rég beszélgettem vele, 3 éve vagy több… általában vitatkoztunk ha annak lehet nevezni hogy próbálsz valakit meggyőzni szempontokról önmagával és az emberi kommunikációval kapcsolatosan tök fölöslegesen.

Volt anno a Portfólión egy Mary M topic, olyan brazil szappanoperás, nagy egymásratalálós. Rég olvastam, de annyira emléxem hogy ott Mary tanácsokat kért rettegve egy bunkó de behajtós befektetőtől akinek 8 v 10 milláját eltapsolta és erre jöttek a tanácsok, aztán egyszer végre DLPH is megjelent ő is adott /tanácsot/. Mary neki nagyon nagyon köszönte, a többieknek nem annyira, és DLPH az imádat tárgyává vált látványosan Marynál. A beirók kételkedtek mert Mary a nyerő tradejeit is közölte és nem mindig volt azon a szinten vétel eladás.

Voltak akik arra gyanakodtak elöre eltervezett páros játék DLPH felfuttatására aki ekkor kezdett fórumozni és ez után nyitotta a fieztősöket. Ebben megerősítő volt hogy amikor Mary időpontja a befektetőnél letelt és kérdezték nincs-e bajban azt mondta semmi gond. Sokaknak hihetetlen volt hogy egy gazdag ember egy 20 éves lányra bíz 10 millát és amikor azt mondja hogy ez elúszott akkor azt mondja OK. Mary több kisebb nagyobb ellentmondásba is bonyolódott, de nem emléxem már a részletekre, a Portfólión még lehet fenn van.

A páros játék úgy ment hogy Mary nyomult DLPH pedig szemérmetesen elzárkózott, ez a lelkisegélyes csetelésben folytatódott. Mary idén áprilisban szült ezt közös ismerőstől tudom, de nincs felvállalt kölcsönös kapcsolata és mater certa. Az nem tudható hogy DPLH tényleg a hazai javainkat megtestesítő látványos gyarapodás áldozatául esett vagy csak nem tudván védekezni így felhasználják most.

Azt is hallottam hogy DLPH rengeteget bukott a saját és mások pénzével is.

A véleményem:

A neten a virtuális halál az igazinak felel meg. A neten meghalaszthatod magad úgy hogy a való életben tovább élsz. Egy jóbarát elég ehhez aki halálhíredet kelti, aztán kilépsz az egészből, ha összegrundoltál elég pénzt lelépsz vele és rásajnálsz a világra. (Ex részéről logikus.)

DE: nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. DLPH nem volt egy könnyű ember de ebbe nem menne bele. Neki nem lenne pálya hogy Mary-vel meg a gyerekkel szófosztva menekültként éljen. Vérbeli tőzsdeharcos, visszanyerésre játszana, és korrekt emberként kifizetésre is.

DLPH többször látványosan felmondott fórumokon, hisztériázott, ide vissza sose tér, de hajtotta az adrenalin, és jött vissza. 4 napot nem bírna ki ha él és egészséges ebben a megkeresettségben szerintem.

Én azt gondolom, ő tényleg meghalt. Benne volt ez sajnos az ambivalenciák a rámozdulások miatt, a féltésekkel szembeni támadások miatt. Intelligenciája ellenére sem volt érett ember, mindent támadásnak vett, áldozat. Saját be nem teljesített életútjának áldozata, egy tragikus torzó.

A sport megóv mítoszát is ideje lenne elfelejteni, Lilia és Tőzsdenyúl tudom orvosok vagytok, e tudomány kiváló szakemberei, de szamárság a dogmákban hinni, sokan a túlhajtott túlsportba halnak bele. Tudjátok mindketten, Tőzsdenyúl emlékszel még ugye Polcz Alaine-re, a lélek adja fel előbb.

DLPH intelligensen szószátyár, büszke és útkereső ember volt. Kegyetlen lecke, bukóban halni egy bébivel és anyjával a hátizsákban. Az önérvényesítő Mary-mami nem akármi, szegényke ő is, de a vigyázat indokolt.

H

a a temetési adatok nem nyilvánosak, az nem ok a kétkedésre, sokan nem szeretnének nyilvános temetést.

DLPH, ez volt az utad, talán a transzcendentális célod, a totális bukó szemléltetése. Sokat tudtál sok okosat mondtál de sok volt a lefety és már ki vagy írva a történelemből. Tragikus egy képzett és sikeres embernél hogy éppen a bukó mélységében hal el benne a szó. Ez lehet a Te alázatos testamentumod, azé az alázaté, mire éltedben nem voltál képes. Nyugodj békében, vigyázni fogunk az emlékedre.

Ha újra élőként jelennél meg: nem kétséges a rácsobbanás, de óvnék ettől Mary.

Nekem is kérdés volt, nyilvánosságra tartozik-e. Azt hiszem, mindenképpen. Rengetegen

reagáltak. Szívből, magukat kitárva. Ez kötelez.

ui: Pf kitiltásom után a privátokra sem válaszolhattam gépcsere miatt. Ami elmaradt és még aktuális lehet pótolható az itteni privát üzenetekkel. Persze csak ameddig élünk…