én még bennt állok 23697-en short bővítéssel...
kell az augusztusi penzumhoz... :D
én még bennt állok 23697-en short bővítéssel...
kell az augusztusi penzumhoz... :D
Igen, most nekem is úgy tűnik, de egy párszor erre már mérget vettem volna (pl. az 1100-as S&P elérésekor) úgy, hogy reggel meg jól pofára estem.
Mondjuk most nem sietek sehová, közepes long pakkom van 1012-ből, meg OTP-ből is, azért egy szép felfelé jól esne.
long bővítés
Sorry Bud, most nem egy irányba állunk... De ilyen USA-nál már 23600-as 1012-t, meg 5400 körüli OTP-t nézegettünk a múltkor... Meglátjuk mi lesz reggel, de nem annyira akar ez menni most, mint ahogy eddig.
látom odakinnt még mindig fékevesztetten emelkednek....:-( nem lesz ennek jó vége...
eladni nem nagyon akarnak...még mindig venni akar az egész világ..nem számít itt semmi sem...
Shortosoknak csak az marad hogy várakoznak, és amikor hirtelen elkezd beesni rá kell adni minden ami van...talán igy lehet fogni valamit...
csak nagyon résen kell lenni ehhez a taktikához.
Ilyenkor kell belevenni /álltában/:)
Én a shortjaimat tartom pedig 300 filóztam, hogy fordítok de én barom nem tettem :(
szépen lekötötték :(
Néha én is így vagyok vele, akkor el is felejtem lekérni. Persze ahhoz az is kell, ne legyek poziban.
Basszus, azt hittem viccelsz. Most látom, hogy annyi az idő... :DDD
A f*szba emelkedünk már... meg usa is?!
Jó lett a lakásadat? Nem gond, majd utólag vágnak belőle 30-40K-t mint a mostaniból...
380as ktra vágyom és elégedett leszek.
igen, de most 210 )
380as kt mellett kezdtem longolni:)
Én már zártam a shortokat, most az átlagos harmadával logolok, bővteni nem fogom, mert piac tré...