Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dlph

Re: nincs cím

#283795 Princ Előzmény: #283793

Valami eszembe jutott: ismeri Zuzzo-t valaki személyesen? Nem a Dlph esetleg a Zuzzo is?

#283793 lilia Előzmény: #283786

"szerintem ismersz és elérhetsz többeket is, akiktől valamennyivel több információhoz juthatsz,"

ha neked tobb informaciod van, (helyszin, idopont ilyesmi), akkor oszd meg velunk....

#283790 lilia Előzmény: #283786

Kedves Tozsdenyul,

en nem irtam rola se jot, se rosszat.

(se elorol, se holtrol).

Csupan ketkedesemnek adok hangot, ami (1) biologiabol fakad (szivroham), (2) pszichologiabol fakad (egy mondatos hir egy olyan lanytol aki elegge bobeszedu, lasd pf, babanet, stb), (3) tapasztalatbol fakad (hogy ne higyjunk el adat nelkul semmit, ).

Ha el lehet jutattni a temetesre/sirhelyre egy koszorut/viragot/gyasztaviratot, (cim, helyszin, idopont, barmi), akkor reszvetemet nyilvanitom.

De addig nekem ez egy alhir.

(es szerintem ez megfontolt velemeny...-ahogy mondod.)

#283786 tozsdenyul Előzmény: #283636

Tisztelettel üdvözlök mindenkit a stocklandyardon.

Kételkedni mindenkinek szíve joga, a véleményeket tekintve azonban nem véletlen a mondás, halottról vagy jót vagy semmit. Sokan tudnának mondani sok jót, internetről lévén szó nem kétlem, hogy sokan tudnának rosszat is, de nem kell mindennek hangot adni ilyen esetben (nem mellékesen, főleg valótlan feltételezéseknek többekről is, amelyeknek nem ismerhetjük valóságtartalmát).

Úgy vélem, ezekben a pillanatokban érdemes megfontoltan véleményt nyilvánítani.

Dlph sok emberrel állt kapcsolatban online, ezért érthető, ha online sok minden megjelenik, de korántsem magától értetődő, hogy minden hozzáférhető legyen a neten.

Regisztráció nélkül nem lehet pl. ide hozzászólni, ezért ne várjatok ilyesmit senkitől, de egyébként sem biztos, hogy most ez a legnagyobb problémája mindenkinek, és bárhol szeretne hozzáfűzni ehhez bármit.

A fentieket általánosságban írtam, nem liliának címezve. (Egyébként én is csak most regisztráltam, a hozzászólás kedvéért)

Lilia, szerintem ismersz és elérhetsz többeket is, akiktől valamennyivel több információhoz juthatsz, a lényeg persze az, hogy ez nem tréfa. Sajnos.

Bármikor meghalhat bárki, és sosem biztos hogy lesz holnap. Az élet ilyen. Sokszor túl rövid.

Eddig nem szóltam hozzá,…

#283659 Ricsi

Eddig nem szóltam hozzá, mert fogalmam sincs, kiről beszéltek. Persze, a nicket már láttam, de ettől még fogalmam sincs.

Én csak azt szeretném tiszteletteljesen kérni tőletek, ez a hír vagy álhír ne kavarjon itt fel olyan indulatokat, ami miatt megbántanátok egymást. Kár lenne ezért a csapatért.

A belső oldalakon (is) ú…

#283644 Amatoregy

A belső oldalakon (is) úgy tűnik, hogy igaz.

A kételkedésetek oka a haláloka?

Tényleg bármi lehet, bárkivel. Eltűnni meg ettől egyszerűbb...

De kérdezek mást és választ privátban várok.

Van valakinek CIB-es ismerőse, aki lakossági számlákkal foglalkozik?

#283641 Waszeitung Előzmény: #283634

A lényege az volt hogy a DLPH gépéről jött az üzenet,Zuzzo azt írta hogy nem vicc....

Ha "új életet" akart volna megtehette volna többféleképpen,én gyászolom és nem agyalok mindenféle baromságokon,ha lesz hír a temetésről,szeretném majd tiszteletemet tenni vmilyen formában.

#283636 lilia Előzmény: #283571

Matgab en is ketelkedem....

konyorgom, tozsdeztek, es minden hirt elhisztek amit a neten olvastok?

Ha mindent elhinnek, en mar reg hajléktalan lennék...

Es nem csak en ketelkedem, hanem pf-en masok is....

"Lehet, hogy mégis álhír csak? Végülis csak egyetlenegy ember állította ezt.

Neki pedig igen fontos volt, hogy mit gondolnak róla mások.

Gondoljatok bele, a viszkisnek is keltették halálhírét: link

Mary_M legalább írhatna ide vmit, hogy igaz-e v. nem?Vagy csak azt, hogy mikor és hol lesz a temetés? "

sztem akkor hiteles, ha megvan az idopont (biztos tobben kuldenenek viragot), vagy a ha temetes zartkoru, akkor a szertartas utan a sirhelyet (szinten viragkuldes miatt)..de addig ez nekem kamu....

#283626 rbbj11 Előzmény: #283612

Engem képes lenne, és perbe fogna rágalmazásért, ha bármit mondanék, csak ezért nem teszem (re: tartozások). És egy per akkor se hiányzik, ha megnyerném. Ha pedig mégse tud már perbe fogni, akkor halottról jót v. semmit.

#283612 Inflexio Előzmény: #283571

Egyszer az egyik portfóliós fórumon is kezdett kiborulni a bili a viselt dolgait illetően, de aztán gyorsan feltakarították a piszkot. Az ott olvasottak alapján mára elég sok embernek tartozhatott. Persze az is csak egy internetes fórum, szóval nem hiteles forrás. Következtetések levonására azért alkalmas.

#283590 Kissherceg Előzmény: #283571

Interneten megjelenő tartalmak valódiságának kérdése szintén... neked meg nem illik kétkedésemben kétkedned, mindenkinek szíve joga...

#283571 matgab Előzmény: #283561

Kissherceg, ez nem szép , amit csinálsz...

Ha tudsz valamit akkor mond el, de ez a kétkedgetés nagyon nem passzol hozzád.