Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

tozsdenyul Előzmény: #283636

Tisztelettel üdvözlök mindenkit a stocklandyardon.

Kételkedni mindenkinek szíve joga, a véleményeket tekintve azonban nem véletlen a mondás, halottról vagy jót vagy semmit. Sokan tudnának mondani sok jót, internetről lévén szó nem kétlem, hogy sokan tudnának rosszat is, de nem kell mindennek hangot adni ilyen esetben (nem mellékesen, főleg valótlan feltételezéseknek többekről is, amelyeknek nem ismerhetjük valóságtartalmát).

Úgy vélem, ezekben a pillanatokban érdemes megfontoltan véleményt nyilvánítani.

Dlph sok emberrel állt kapcsolatban online, ezért érthető, ha online sok minden megjelenik, de korántsem magától értetődő, hogy minden hozzáférhető legyen a neten.

Regisztráció nélkül nem lehet pl. ide hozzászólni, ezért ne várjatok ilyesmit senkitől, de egyébként sem biztos, hogy most ez a legnagyobb problémája mindenkinek, és bárhol szeretne hozzáfűzni ehhez bármit.

A fentieket általánosságban írtam, nem liliának címezve. (Egyébként én is csak most regisztráltam, a hozzászólás kedvéért)

Lilia, szerintem ismersz és elérhetsz többeket is, akiktől valamennyivel több információhoz juthatsz, a lényeg persze az, hogy ez nem tréfa. Sajnos.

Bármikor meghalhat bárki, és sosem biztos hogy lesz holnap. Az élet ilyen. Sokszor túl rövid.