hát nemtom, múlt hétfőn akkorát estünk, hogy ihaj....
hát nemtom, múlt hétfőn akkorát estünk, hogy ihaj....
Most nézem teljesen fordítva mozgunk mint külföld,érthető is múlt héten tököltünk,és ugye az emelkedést mindig be kell pótolni...
Tudod,hét elején emelkedés,hét uccsó feléban piszkos nagy beleadás,tartjuk a sormintát,és a múlt hetet is pótolni kell :D
mire fel van most ez a hejje hujja hangulat?
Visszavonták a leminősítésünket?
ezen a piacon nem lehetünk tisztességesek, mert különben sosem nyerünk :)
ez övönaluli volt :))
Az összes kockázatkezelési eszköz kb. ilyen. Modellezni statisztikailag és matematikaliag is csak a kb. "normálisat" lehet. Így épp azt nem mondja meg, hogy mi van a maradék 1-5%-ban.
Mondjuk egy állam-bedőlés nem biztos, hogy ilyen extrém eset. Simán benne lehet sajnos...
Én tartom,van kicsivel lentebbről is,nem lesznek itt nagy dolgok felfelé....
Ha mégis akkor ráérek fordítani mert kimegy ATH-ra :DD
azok nem hisze,m de mol a fő teherviselő...
+ ott vannak még a szemétégetők is, azok is szolgáltattnak energiát /távfűtés/
Geotermikus energia az elvileg védett, akárcsak a Bioetanol üzemanyag amire semmi + jövedéki adót/sarcot nem lehet kivetni EUs szabályok szerint!!!
jók ezek a stressztteszt eredmények.
Reggel azt nyilatkozta egy szakértő, hogy sok mindent figyelembe vettek , kivéve azt a nagyon nehezen modellezhető esetet, hogy valamelyik államot csődöt jelent!
Na ez kva jó! Tehát, ha nem következik be az, amitől mindenki fél, és egyre nagyobb eséllyel következik be valahol, akkor "csak" a bankok 7,5%-a megy csődbe előre láthatóan (mármint ha nem az optimista scenario valósul meg, de ha az valósul meg, akkor talán még kevesebb!).
Ez aztán jó hír, lehet neki örülni!
Én is, csak ülök a short pakkomon és nem tudom, hogy mitévő legyek vele átlagom 22178
A stopomat azt megint átugorta az 350-volt, viszont ha elindul lefele nem szeretnék ott megválni tőle, ezért is kivettem a stopomat 350-röl.
Ez az "EU engedné" új értelmet kapott, mióta a pannon nyúl elővette a duplacsövű puskát... Románia esetében egyébként az a mondás, hogy szerintük sem lehet a hiánycélt tartani.
ez trükkös mondat volt :-D tehát a kvízkérdés: ha nekünk nem engednek és le is minősítenek akkor hány hétig esünk (vagy emelkedünk) ? :-)
szerk.: elég határozott vagyok ma (is)...
még nem jött rá, hogy ő is beletartozik! :)
geotermikusok is beleszámítanak??? EU ezt engedné??
úgy látom energia szektor adóztatásának hírére immunis a mol....