Ez így volt, olyannyira segített, ha Ő nincs Én elhajtottam volna a vevőt, a 2. találkozásnál......
A habitus ibizánál is hasonló lehet mint nálam, így neki is nagyon ajánlom..:DDDD
Ez így volt, olyannyira segített, ha Ő nincs Én elhajtottam volna a vevőt, a 2. találkozásnál......
A habitus ibizánál is hasonló lehet mint nálam, így neki is nagyon ajánlom..:DDDD
az lehet, de itt kötött üzletet, tehát nem felesleges, amit csinál.
stockys nem vett még .. hathor segített eladni.. nem u.az.
sziasztok! 3 szobás kiadó lakást keresek szeptembertől Budapesten ,3 csajnak!lehet bútorozott is vagy csak félig felszerelt. kösz .várom az ajánlatokat
ezt döntsd el te de egyszerűbb ha leírod mi piszkálja a csőröd vagy mit nem értesz..offolhatsz persze..
Hadd offoljak, kérlek :o))
Nem ismerlek, de nem tudom eldönteni, hogy Te alapból ilyen rosszindulatú (nem találom a jó kifejezést) vagy, vagy csak cinikus. Az utóbbit nagyon szeretem, az előbbit meg nem feltételezem. Egy párszor már töröltem vissza több sornyi hozzászólásomat amit a beírásaidra írtam, de akkor sem tudtam eldönteni ezt.
Már annyira reagálnék pár hozzászólásodra, hogy inkább megkérdezem nyíltan, minden bántás nélkül, nehogy sértődés legyen a VÉGE :o)
http://www.cdci.hu/search/show/R149611
7.400.000 végső ár.. egyetemekhez közel..jól kiadható
vagy kiadó..35ezer+ rezsi.. óccó..nem drága.. egyetemistáknak ideális
a fog az jövőidő ettöl hathornak és zabásnak még nem mozdul meg a gigája..most..de úgy legyen..
ne vedd magadra de sztem a legtöbben csak menőznek.. listákat kérnek..érdeklődnek mintha..sokan szeretik a komoly befolyás és kapcsolat látszatát kelteni..
Legyen-ha már ilyen kulturáltan kéred!!!!!
Ingatlan kiadással kapcsolatban betettem egy cikket az ingatlan topikba!
Én is és nem vagyok középiskolás! De nekem az egész testem azt sugallja, hogy húzz el innen minél messzebbre!
bocsika...utolsó off ígérem...én ezt tartom igaznak-és ezért nem lesz nagy jövője az ingatlannak szvsz:15 év és 8 milla magyar---2 milla cigora.....?????????félmillió rendőr??????
http://penzcentrum.hu/cikk/1024537/1/a_kozepiskolasok_fele_sem_akar_itthon_elni
tudom-tudom eltüntem!
Innen több érdeklődő van, mint kívülről, csak azok privátban mennek!
Hétvégén is mutattam egy házat innen a stokiról.
Sziasztok.
HÖ-HÖ....:)))
Köszi srácok, elég a fényezésből ,-)
Ibiza: Nem az a lényeg, hogy volt-e, a múlttal nem foglalkozunk. A cél, hogy legyen!
Ha már egy biznisz születik, akkor már megérte ,-)
Üdv.
Nekünk Hathor és Zabás is keresi a megfelelő ingatlant és mindketten jól csinálják amit csinálnak. A mi igényeinkkel van baj, de pont az a feladatuk, hogy megtalálják azt amit szeretnénk. Előbb-utóbb sikerülni fog és akkor remélem elmondhatom, hogy mi az ő közvetítésükkel vásároltunk