Regisztráció Elfelejtett jelszó

ingatlan (ügynökök kíméljenek)

Re: törölve

#283825 hosszhuszár Előzmény: #283691

Ez így volt, olyannyira segített, ha Ő nincs Én elhajtottam volna a vevőt, a 2. találkozásnál......

A habitus ibizánál is hasonló lehet mint nálam, így neki is nagyon ajánlom..:DDDD

sziasztok! 3 szobás kia…

#283587 Fekete

sziasztok! 3 szobás kiadó lakást keresek szeptembertől Budapesten ,3 csajnak!lehet bútorozott is vagy csak félig felszerelt. kösz .várom az ajánlatokat

#283583 Ibiza Előzmény: #283579

ezt döntsd el te de egyszerűbb ha leírod mi piszkálja a csőröd vagy mit nem értesz..offolhatsz persze..

#283579 Alex74 Előzmény: #283553

Hadd offoljak, kérlek :o))

Nem ismerlek, de nem tudom eldönteni, hogy Te alapból ilyen rosszindulatú (nem találom a jó kifejezést) vagy, vagy csak cinikus. Az utóbbit nagyon szeretem, az előbbit meg nem feltételezem. Egy párszor már töröltem vissza több sornyi hozzászólásomat amit a beírásaidra írtam, de akkor sem tudtam eldönteni ezt.

Már annyira reagálnék pár hozzászólásodra, hogy inkább megkérdezem nyíltan, minden bántás nélkül, nehogy sértődés legyen a VÉGE :o)

#283553 Ibiza Előzmény: #283497

a fog az jövőidő ettöl hathornak és zabásnak még nem mozdul meg a gigája..most..de úgy legyen..

ne vedd magadra de sztem a legtöbben csak menőznek.. listákat kérnek..érdeklődnek mintha..sokan szeretik a komoly befolyás és kapcsolat látszatát kelteni..

#283538 Zabás Előzmény: #283531

Én is és nem vagyok középiskolás! De nekem az egész testem azt sugallja, hogy húzz el innen minél messzebbre!

#283517 Zabás Előzmény: #283461

Innen több érdeklődő van, mint kívülről, csak azok privátban mennek!

Hétvégén is mutattam egy házat innen a stokiról.

#283503 Hathor Előzmény: #283461

Köszi srácok, elég a fényezésből ,-)

Ibiza: Nem az a lényeg, hogy volt-e, a múlttal nem foglalkozunk. A cél, hogy legyen!

Ha már egy biznisz születik, akkor már megérte ,-)

Üdv.

#283497 Alex74 Előzmény: #283461

Nekünk Hathor és Zabás is keresi a megfelelő ingatlant és mindketten jól csinálják amit csinálnak. A mi igényeinkkel van baj, de pont az a feladatuk, hogy megtalálják azt amit szeretnénk. Előbb-utóbb sikerülni fog és akkor remélem elmondhatom, hogy mi az ő közvetítésükkel vásároltunk

#283481 Ozzy_ Előzmény: #283461

Nem tisztem Hathort védeni, valszeg nincs is rá szüksége, de téged hányan kerestek meg a kétnaponta linkelt ingatlanjaidért a fórumról?