nem viccből, de ha sokan keresnek már ezért azért amik következmények, akkor egyszerű megoldás...
nem viccből, de ha sokan keresnek már ezért azért amik következmények, akkor egyszerű megoldás...
"Tőzsde,részvények, indexek, devizák, forex, és sok vélemény. Általam nagyra becsült személyek múltbéli véleménye is.Köszönöm nekik. Immáron ketten maradtunk csak firkálók, Zuzzo és DLPH"
"
RÉSZVÉTEM
2010. 07. 23.
zuzzo
A teljes bejegyzés | Hozzászólások: 37 | Menüpont: Zuzzo írta (ZÁRT)"
Nem ismerem egyiküket sem, de azért az elvárható, hogy ilyen megrendítő hírrel ne vicceljen senki, főleg ne az a személy, aki rendszeresen ír a blogjára.
Ilyenekkel nem szoktak viccelni, sajnos...
Bármelyikőnkkel megtörténhet ebben a felpörgött világban.. nem a betegségek fognak elvinni egyikünket sem... és sajna sok nyugdíjat sem fogunk felmarkolni...
az életforma ezzel jár.. ezért kell ebből időben kilépni, csak nem könnyű...
Sziasztok, szia.
Ha nem igaz a hír, bár csak úgy volna, akkor valakinek egészen hülye játékai vannak......
Én is kételkedem :) azért írtam a hátot, meg nem nagyon kommentálom a történteket...
ilyen volt amióta én látogatom azt a blog oldalt - ami sajnos nem túl régen van :(
A blogjára ránéztem, mióta van ott az a kitört fa és a Nem vénnek való világ felirat?
Idén májusban temettük el egy barátomat aki 35 éves volt és aktívan triatlonozott.
Szívroham.
Sajnos ezek olyan dolgok amikre nem tudunk felkészülni :o(
Ilyennel tényleg nem szokás viccelődni, hazudni. (Én se akartam elhinni, most se tudom felfogni.)
bocs Herceg hogy en ketelkedem...a szivrohamban, de
-aktivan sportolt
-kotelidegei voltak a tozsdehez.....
Majd elhiszem,ha megkapjuk a temetes idopontjat,es eleg akkor leroni a kegyeletemet....(de nekem addig ez alhir.)
hát....
Nyugodj békében DLPH, nagyon fognak hiányozni a fórumhozzászólásaid, a véleményed. Nagy és jó ember voltál. Sajnálom, hogy személyesen nem találkoztunk.
Emlékedet megőrzöm, nem feledlek el.
Részvétemet fejezem ki a családnak.
Ha vki értett a tőzsdéhez, rólad elmondható.
Ha valaki össze tudná szervezni egy "Stocklandyard"-os koszorúval búcsúzhatnánk töle.
nemreg szuletett meg egy kisgyermeke....(4 honapos)
en nem tudom a hirt elhinni, rendszeresen sportolt (uszas).....hogy szivroham lenne...
(Akinek a halalhiret keltik hosszu eletu lesz.....)
(#53) Re: bemutatkozas DLPH Értékelés: 0
előzmény (#52: jonasjozsef) | válasz erre | 2007. január 26. - 00:53
De inkább tényleg megteszem, sokan megtették:
42 éves2 gyermekes (18 fiú, 16 lány) családapa, programterv.-matem. vagyok Akkor kezdtem tőzsdézni, amikor a Matávot jegyezni lehetett 1000 forinton a bevezetése előtt.
Amióta on-line prompt lehet kereskedni gyakorlatilag folyamatosan figyelem az eseményeket és a kötéseket. Közben dolgozni is tudok, így könnyű.
15Mill kezdtem, ma mindegy mennyivel dolgozom, de amim itt forog, az itteni pénz.
10-15 részvényt figyelek folyamatosan, volt hogy nemzetközi tőzsdéztem is, de ennek vége. Ez a választék elég a manőverekre, ezekkel dolgozom, mert mivel régóta figyelem a viselkedésüket, sokkal beszédesebb mit művelnek és miért.
Egy megtiszelő felkérésre megnyitottam azt idióta nevű topicot, azóta mániákus írogató lettem.
DLPH"
Én a PF-en olvastam a szomorú hírt pár perccel ezelőtt, nagyon mellbe vágott.
Személyesen sajnos nem ismertem, nagyon érdekes írásai voltak a blogján.
Részvétem. :(