Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dlph

Re: nincs cím

#283381 Kissherceg Előzmény: #283377

nem viccből, de ha sokan keresnek már ezért azért amik következmények, akkor egyszerű megoldás...

#283379 Zotya32 Előzmény: #283376

"Tőzsde,részvények, indexek, devizák, forex, és sok vélemény. Általam nagyra becsült személyek múltbéli véleménye is.Köszönöm nekik. Immáron ketten maradtunk csak firkálók, Zuzzo és DLPH"

"

RÉSZVÉTEM

2010. 07. 23.

zuzzo

A teljes bejegyzés | Hozzászólások: 37 | Menüpont: Zuzzo írta (ZÁRT)"

Nem ismerem egyiküket sem, de azért az elvárható, hogy ilyen megrendítő hírrel ne vicceljen senki, főleg ne az a személy, aki rendszeresen ír a blogjára.

#283377 Csokigyáros Előzmény: #283376

Ilyenekkel nem szoktak viccelni, sajnos...

Bármelyikőnkkel megtörténhet ebben a felpörgött világban.. nem a betegségek fognak elvinni egyikünket sem... és sajna sok nyugdíjat sem fogunk felmarkolni...

az életforma ezzel jár.. ezért kell ebből időben kilépni, csak nem könnyű...

#283376 hosszhuszár Előzmény: #283375

Sziasztok, szia.

Ha nem igaz a hír, bár csak úgy volna, akkor valakinek egészen hülye játékai vannak......

#283372 exmnbs1 Előzmény: #283371

A blogjára ránéztem, mióta van ott az a kitört fa és a Nem vénnek való világ felirat?

#283371 Alex74 Előzmény: #283368

Idén májusban temettük el egy barátomat aki 35 éves volt és aktívan triatlonozott.

Szívroham.

Sajnos ezek olyan dolgok amikre nem tudunk felkészülni :o(

#283370 ikszf Előzmény: #283368

Ilyennel tényleg nem szokás viccelődni, hazudni. (Én se akartam elhinni, most se tudom felfogni.)

#283368 lilia Előzmény: #283363

bocs Herceg hogy en ketelkedem...a szivrohamban, de

-aktivan sportolt

-kotelidegei voltak a tozsdehez.....

Majd elhiszem,ha megkapjuk a temetes idopontjat,es eleg akkor leroni a kegyeletemet....(de nekem addig ez alhir.)

Re: Dow chart

#283339 kezdofiucska Előzmény: #217302

Nyugodj békében DLPH, nagyon fognak hiányozni a fórumhozzászólásaid, a véleményed. Nagy és jó ember voltál. Sajnálom, hogy személyesen nem találkoztunk.

Emlékedet megőrzöm, nem feledlek el.

Részvétemet fejezem ki a családnak.

Ha vki értett a tőzsdéhez, rólad elmondható.

#283330 lilia Előzmény: #283322

nemreg szuletett meg egy kisgyermeke....(4 honapos)

en nem tudom a hirt elhinni, rendszeresen sportolt (uszas).....hogy szivroham lenne...

(Akinek a halalhiret keltik hosszu eletu lesz.....)

(#53) Re: bemutatkozas D…

#283322 Zabás

(#53) Re: bemutatkozas DLPH Értékelés: 0

előzmény (#52: jonasjozsef) | válasz erre | 2007. január 26. - 00:53

De inkább tényleg megteszem, sokan megtették:

42 éves2 gyermekes (18 fiú, 16 lány) családapa, programterv.-matem. vagyok Akkor kezdtem tőzsdézni, amikor a Matávot jegyezni lehetett 1000 forinton a bevezetése előtt.

Amióta on-line prompt lehet kereskedni gyakorlatilag folyamatosan figyelem az eseményeket és a kötéseket. Közben dolgozni is tudok, így könnyű.

15Mill kezdtem, ma mindegy mennyivel dolgozom, de amim itt forog, az itteni pénz.

10-15 részvényt figyelek folyamatosan, volt hogy nemzetközi tőzsdéztem is, de ennek vége. Ez a választék elég a manőverekre, ezekkel dolgozom, mert mivel régóta figyelem a viselkedésüket, sokkal beszédesebb mit művelnek és miért.

Egy megtiszelő felkérésre megnyitottam azt idióta nevű topicot, azóta mániákus írogató lettem.

DLPH"

Én a PF-en olvastam a sz…

#283314 zeeh_

Én a PF-en olvastam a szomorú hírt pár perccel ezelőtt, nagyon mellbe vágott.

Személyesen sajnos nem ismertem, nagyon érdekes írásai voltak a blogján.

Részvétem. :(

Most néztem be a topikba…

#283300 apafi

Most néztem be a topikba és olvastam a szomorú hírt.

Ismeretlenül is: Őszinte részvétem az egész családnak!