vagy ellenállás lesz... :) Ezt egy nappal később lehet diagnosztizálni sajnos....
vagy ellenállás lesz... :) Ezt egy nappal később lehet diagnosztizálni sajnos....
Ha ez nem longos, akkor nem tudom, mi az. :)
Korábbi csúcsoknál jár, ha áttöri jöhet a begyorsulás, és mehet 1,57 környékére.
Csókoltatom magam. Reggel audjpy és cadjpy shortokkal sikerült 2*15 pipet kiszednem... :(
Csókoltatom magam. Reggel audjpy és cadjpy shortokkal sikerült 2*15 pipet kiszednem... :(
Sziasztok!
GBP/USD - ről vélemény? Shortolom,de sajna nagyon kitörés gyanús.Vajon van remény a fordulásra?
Szvsz:
EURJPY az esésben magasabb aljat épített. Lefelé D1 50SMA-nak már támasztania kell. Elesése esetén az esés kiújulhat. A sávtető áttörése esetén 117 körül lehet a célára.
http://kepfeltoltes.hu/view/100726/217_www.kepfeltoltes.hu_.png
GBPJPY:
Nem piszkálnám. A nagy esés óta nem találja az irányt. A mozgóátlagai összeálltak, számomra nem olvasható.
http://kepfeltoltes.hu/view/100726/218_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ezt szerintem senki sem tudja,még én sem. :))) Az 1,30-ra van esély,hiszen nincs messze és lefordulhat még néhányszor onnan.Szerintem ez,amolyan lélektani határ,amit általában szeretnek át lépni.Így,ha most vissza is vonul,de később újra próbálkozik az átlépéssel.
Amúgy,ha a chartra nézek,akkor nincs probléma.Nálam a H1 MA200-ra tesztelt vissza. A trend nem sérült.
Nem a fórum alapján kereskedek, csak azt kéne tudni hogy zárjam jó nagy mínuszban vagy van rá esély hogy 1,30ról lefordul és akár nyerőben vagy kis veszteséggel kiszállhatok.
Nem tudom megmondani, hogy mi lesz, mert nem látok a jövőbe. Volt egy elképzelésem, ami borult. Nekem is menekülni kellett egy beragadt shortomból, amit nem zártam jelre. Egy fentebb rányitott pozival sikerült kinulláznom, amikor újra leütötték. A hírt én sem figyeltem, öreg hiba, de szerencsém volt. Sajnálom, ha beragadtál, ma már sok minden nem fog történni. Remélem nem a mi fórumbeírásainkra kereskedsz, mert akkor én inkább nem írok ide több pozit, amit nyitok. :(
Szépen elkezdték adni a reggeli kitörés után.
De a 18:00h bank stress teszt hír megkavarta a dolgokat.
Ki tudja hogy mi történt??? Már attól elszédültem ahogy nézem, meg mindjárt mindent el is veszítek.
Tanultam egy új okosságot, és így egyre gyakrabban el tudom őket kapni időben. Majd megmutatom. :)
De lécci!!! És amikor,általában megtriplázom a számlámat,akkor üss rá a kezemre,vedd el a gépemet és tiltass le az összes brókernél,hogy ne tudjak poziba lépni. :DDDD
Soha ne azt számold, hogy mennyit hagysz benne.
Az exit fontosabb mint az entry!!!
Ne is mond. :)
Párszor már megfogadtam, hogy London zárás után nem piszkálom. Főleg pénteken.
Roller: Gombot esetleg ne nyomjak helyetted?! :)