Most mé mondod? Én nem is bántottam! :))))) Dühönghetek megint,mert korán zártam.
De ma elkaptam végre az usdchf grabancát 1,0417-nél és még nem zártam.Persze azért,mert nem voltam gép előtt :))) A héten 6-szor jött vissza a nullás stoppomért.
Most mé mondod? Én nem is bántottam! :))))) Dühönghetek megint,mert korán zártam.
De ma elkaptam végre az usdchf grabancát 1,0417-nél és még nem zártam.Persze azért,mert nem voltam gép előtt :))) A héten 6-szor jött vissza a nullás stoppomért.
Esküszöm ezek nem normálisak...
Van egy 15 perces doji 1.2917-1.2826 között.
Itt helyezzél el stop-ot :D
De csak azért, hogy igaza legyen. :)
Most már tényleg lehet keresgélni a shortot szvsz 1,273 - 1,269-ig, ha lesz benne egy kis pihenő.
Az EUR/USD-vel mi történt?
Azért egész jól eltaláltam ezt is! Most 0,83800,persze ez még lehet,hogy nem a trendforduló,de 150pontot hozott volna. Én a trend kezdetére gyúrok,a többit meghagyom nektek. Ha meg lesz a kellő tőkém,akkor hosszabb pozikra rendezkedek be.
Majd 31 körül megszédül és 27-ig meg sem áll. Ott megint oldalazásba kezd. Most erőt gyűjt mindehhez! :)))
Gbpusd-ben pedig 1,55-ről 1,50-re fog vissza esni.
Ezek a tippjeim a következő hetekre.
Sztem nem azért jött vissza 1.29-re tegnap az eurusd, hogy akár már ma zúgjon vissza. Innen az irány inkább felfele látszik.
Sokáig kötögettem én is így, értem a taktikád. ;)
De most már ha azt látom, hogy veszik, akkor inkább a folytatódásra próbálok játszani, nem a lecsorgásra, amiből bármikor megindulhatnak újra.
Azért meg nem fogok beleadni, mert már "esnie kellene".
Ráérsz majd akkor is, ha tényleg elkezd esni. Szerintem fölösleges az alját, és a tetejét keresni, úgysem lesz meg. :)
A korábbi alj 1,2731-en még nem esett el, és könnyen mehet megint csúcsra. Ez nálam még nem az a tipikus eső viselkedés.
Egyszer azt is eltalálom. ;-) De nem kifejezetten az a célom. Jó játék az alj és tető keresés.
De,ha most neki áll esni akár 25-ig,akkor elég jó helyen nyitottam. Azért 1,29255-nél bezártam.Ez már az enyém. Amúgy usdchf és usdjpy-ben szeretném elkapni az alját egy hosszabb menetre. Eurusd-nek dukál már egy jókora esés.Ezért inkább shortokat keresek benne.
Egyszer kipróbálhatnád a trendirányt is. Teljesen más érzés, hidd el. :D
A jpy erősödött éjszaka,meg reggel,de délután nem tudom miért elindultak felfelé. Gondolkodtam,hogy beleveszek,amikor a legnagyobb mínuszban voltam,de ezt már megszívtam egy párszor.Most bejött volna. eurjpy-t nézegettem 110körül,de ezt elpuskáztam.Azért sikeresen kivettem mindkét pozimat pluszban :))
tegnap esti cadjpy longomat napközben kiszedte a követő (83,04-83,19) Én meg nyugodtan nézegettem mobilon egész nap 84 közelében.. .:(
Ma már megint sikerült bénáznom. A tervem az volt,hogy továbbra is 1,04000-nél veszek usdchf-t és 86,50-nél usdjpy. Ehelyett tegnap benn felejtettem egy usdjpy ordert 86,95-nél,ami reggelre persze szép mínuszban virított. Ezt megfejeltem egy usdchf vétellel 1,04415-nél.
Most ücsörgök és várom mi lesz.Ahogy látom van még remény. :)))Azért volt egy eurjpy 50pontom ma.
Most van benne egy short kb. 1,5230-ig innen mehet lefelé is akár tartósan. Azért az szép,hogy mi meghatározgatjuk az irányt,de azért ebbe még a Britek és Amcsik is beleszólhatnak.
Még lehet benne egy kör fölfelé. Ha dupla csúcsból, vagy alacsonyabb csúcsból lefordul, jöhet lefelé.