Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#283106 Benjoe Előzmény: #283095

Már sokat gondolkodtam rajta, hogy ha felveszek valami pozit, akkor rögtön nyitok egy ellenirányút is. Aztán a nyerőt zárom, illetve fordítok. Ilyen sávozásnál akár nyerő is lehet.

#283095 BudFox Előzmény: #283088

előnye viszont ha valamit elrontasz nem kell zárni a rosszat, hanem egyből indítod a másik irányt.. is.

#283094 BudFox Előzmény: #283080

az mondjuk még zavar hogy USA nem akar még beesni...sem németek...talán majd zárás után.

#283088 Benjoe Előzmény: #283084

Na erre akartam kilukadni. Lentről short, fentről long, aztán evickélhetsz a légüres térben.

Az új dolog viszont rengeteget segít, hogy egyedi kijelölés alapján lehet kereskedni a kötésekkel. Teccik!

#283086 Benjoe Előzmény: #283079

Vagy miattam, mert én is kénytelen voltam fedezeti longot nyitni 570 környékén. Csak nekem nem kellet új számlát nyitni.

#283084 BudFox Előzmény: #283079

questoroson egy számlán is be lehet ragadni két irányba....csak nem olyan feltűnő :DD

#283079 sbbacsi Előzmény: #283069

Én meg a sz*r shortjaim védelmére az új számlán longot nyitottam fedezetnek záróban. Nemrég csuktam és itt is short.

Pedig nem erre nyitottam... most azt hiszem bemutatom hogy kell egyszerre két számlán beragadni. Ahogy délelőtt meg bemutattam, hogy lehet két irányba szívni. :D Szinte biztos, hogy az én longom miatt kezdtünk el esni. :)

#283076 Benjoe Előzmény: #283064

Nem mi megyünk szembe, hanem szeretve tisztelt vezérünk, a felcsúti géniusz. Majd szerintem megmutatják nekünk, hogy igenis tárgyalni kell az IMF-fel, meg mindenki mással, aki pénzel bennünket.

nem szeretem, mikor az E…

#283064 RemegoKez

nem szeretem, mikor az EU-val szembe megyünk... partnvonal...