Regisztráció Elfelejtett jelszó

ingatlan (ügynökök kíméljenek)

Re: törölve

#283461 Ibiza Előzmény: #283399

értem én de őszintén hány stockys vett tőled ingatlant vagy hozott vevőt..?

#283399 Hathor Előzmény: #283385

"saját,baráti rokoni ingatlanokat várok ide.. ügynökösre ott a másik" ELADÓ Ingatlanok"..ahol repkednek a menőzős 1-2mrd-os ingatlanok.. amire nagy az igény manapság.. és akik ezeket keresik nyílván itt fórumoznak...de az nem az én dolgom.."

Én is csak válaszolok erre, hogy tiszta legyen miért van ott olyan ingatlan:

szóval például azért van ott, mert én ha személyesen megkeresnek mindenkinek felajánlom a jutalék egy részét. Több ingatlan, illetve az ingatlanok 90%a amit felrakunk társirodánkkal közösen áruljuk, ők osztják sikeres értékesítés esetében a jutit, amiből én akár tovább osztok.

Neked is van kapcsolatod... lehet csak annyin múlik pár milla kereseted, hogy megnézed mi van oda beírva, gondolkodsz, jár az agyad, eszedbe jut egy haver, kapcsolat, akit érdekelhet az ingatlan, így miért rossz, ha sikeres értékesítés esetében akár Te is keresel?!

Szóval kb. ennyi..

ha pedig valaki közvetlen vásárló, annak is jól jöhet a lehetőség.

Ennek ellenére értjük a topikod lényegét, én személy szerint tiszteletben tartottam eddig, annak ellenére, hogy valóban nem értjük naponta, hetente miért kell ugyanazt a hirdetést felrakni.

#283398 Ibiza Előzmény: #283389

most én értettem félre bocs.. nem akarsz saját ingatlant..ok tényleg fura..de te tudod..

nagy a különbség a lakás és az otthon között..

#283392 Ibiza Előzmény: #283389

azt sztem a másikba írtad..

én:"saját,baráti rokoni ingatlanokat várok ide.."

erre te:"sose többet saját ingatlan!!!!!bocs az offért...."

te tényleg nem érted leírtam erre pont ellenkezőt írsz.. akkor tényleg ne írj..

#283389 fordgtshelby5000 Előzmény: #283385

Ibiza !

Én tényleg nem emlékszem mit írtam---Mátraterenyén valóban 2-3 millióért-nem milliárdért-vannak eladó ingatlanok.....bár -és ez tényleg szubjektiv-sose többet saját ingatlan!!!!!bocs az offért....

Re: nincs cím

#283387 Ibiza Előzmény: #281171

krepes-szilasliget 32,5millió közvetítő nélkül..csendes utca a közelben erdő szőlő és nagy mező, hatalmasakat lehet sétálni..kisebbség erre nyomelemekben sem.

láncház..a falak nem érnek össze.. kb 5éve épült..a bulin készült képek időpontja óta szép fák vannak a telken..

http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01729_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01732_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01734_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

M3-asról egy egéruton gyorsan elérhető..

#283385 Ibiza Előzmény: #283336

miért magadból indulsz ki?..azt moderáltam ami nem ide való...de már korábban is volt ilyen

saját,baráti rokoni ingatlanokat várok ide.. ügynökösre ott a másik" ELADÓ Ingatlanok"..ahol repkednek a menőzős 1-2mrd-os ingatlanok.. amire nagy az igény manapság.. és akik ezeket keresik nyílván itt fórumoznak...de az nem az én dolgom..

van egy sima "ingatlan" topik ahol az ingatlanos fecsegéseknek elemzéseknek nyílhat tág tere..de csináltam anno egy "Dumcsi" helyet ahol szabadon lehet bármiről bármikor dumcsizni...

#281956 Ozzy_ Előzmény: #281942

Én eddig a leendő bérlőkkel leültem sörözni valahova. 1-2 óra dumcsizás néhány korsó mellett és ott kijön a személyiség.

Lehet látni, ha kamuzik, vagy ha nincs pénze.

Biztos vannak nagy spílerek, akik megbízható imázst alakítanak ki magukról és még én is elhinném, hogy minden rendben, de azok nem lakásbérlésre hajtanak, hanem irodaházakra, szántókra, csarnokokra, villákra stb.

Legalábbis eddig 100%-os ez a szűrési módszer =)

#281942 Scipio Előzmény: #281918

"havi ellenőrzéssel nincs nagy lelakás" hidd csak ezt, de akkor ne lepődj meg a következményeken...

A mai Mo-n - nem beszélve a kilencvenes évek elejének vadkapitalizmusáról - mindenre fel kell készülni, és nem csak egy rózsaszín szemüveggel...

Mi 20 éve foglalkozunk lakáskiadással, a tanulópénzt megfizettük, de az is igaz, hogy a bérlők megfelelő szűrésével lassan 10 éve nincs komolyabb problémánk...

De kivétel nélkül az összes ismerősnek, barátnak, kollégának volt több-kevesebb gondja a bérlőivel, ez itthon nem egyedi jelenség...

Voltam albérlőként a másik oldalon is jó 10 évet, így ez a része sem ismeretlen, innen nézve is voltak kellemetlen tapasztalataim, még ha az összkép pozitív is...

#281918 Ibiza Előzmény: #281435

ha boltot nyitsz jöhetnek vandálok szétverik a boltotés ellopnak mindent

ha vállalkozol csak becsapnak..alig várják belevágj

ha telket veszel elötte tulaj leszórja katonai gyomírtóval,fáradtolajjal és 100évig nem nő semmi..

ha autót adsz el "vevő nekihajt a cimbora autójának és elszalad.. biztosítás meg bejön neki..

ha lakást veszel búvópestis bacit szórsz szét a tulaj mert olcsón vetted..

ha házat adsz ki lebontják és elszállítják..a telket is kiássák..

mind mind lehetséges..de még sem ez van jellemően a világban..

viszont kellő önigazolást ad miért nem érdemes belevágni..

tényleg egyszerűek vagyt…

#281898 Ibiza

tényleg egyszerűek vagytok mint a faék..

de jó ez így... így lehet jól venni eladni..

legtöbbször problémás dolgot veszek.. mert a többség elszalad..ha kisimítom utána gyorsan elviszik..ez jó...

#281856 Ozzy_ Előzmény: #281373

hát ehhez sok szerencsét.

Elég nehéz ekkora balekot fogni, aki ilyen kockázatos lakásba költözik.

#281435 Scipio Előzmény: #281427

Pár nap elég volt a kiköltözési felszólítás után, hogy 6 számjegyű telefonszámlát csináljanak a bérlőink - a 90-es évek közepén...

Jó néhány rémtörténetem van felszedett padlószőnyegektől, konnektoroktól a rendőrökkel és végrehajtókkal való találkozásig a lakónk meglátogatásakor...