Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

A kaszinón még az sem se…

#282231 Csezso

A kaszinón még az sem segítene, ha bét nyitvatartását 1 órával meghosszabbítanák. Szvsz

Re: gl

#282225 concorder Előzmény: #282223

berni papa mit mondhat?:)

Fed Chairman Ben Bernanke says economic outlook is 'unusually uncertain' - sees continued growth, but warns of possible setbacks.

igy már értem mire ez a nagy zutty

nah ha ezek így zárnak akkor jól beültettek longba megint mindenkit...

#282223 BudFox Előzmény: #282211

az a tuti :D

hát usa még igencsak kóvályog..szerintem az utolsó fél órában fognak valamerre elmozdulni..mi meg tippeljük meg a holnapit..tiszta kaszino

#282211 sbbacsi Előzmény: #282207

Ebből kb. akármi lehet. Ahogy tegnap szabad szemmel jól látható mínuszból lett hasonló plussz.

Összevissza megy minden.

Kissé tanáncstalanul tarom a régi, sz*r shortjaim. Zárni MÁR nincs kedvem, longot nyitni szintén.

De ha nagyon optimista lesz a hangulat talán bepróbálkozom az első dupla számlás, kétirányú pozival. Áááá!

:)

eddig én vagyok a nap hü…

#282208 RemegoKez

eddig én vagyok a nap hülyéje... kicsi longgal fejeztem be a napot, amit nem is nagyon indokolt semmi.... :-/

#282207 BudFox Előzmény: #282205

de már eldöntötte :D lefele...

hogy az a......!!! ha itt maradnak az nem igaz...én meg lezártam nagy részét..Arhgg!!!

#282205 BudFox Előzmény: #282202

Hát bezártunk...USA még nem döntötte el merre menjen. lehet hogy jó ötlet volt mégis zárni a shortokat...majd holnap nyitunk újakat helyette...vagy 23000 felé..vagy ha nagyon kekiállna esni lejjebb bővítek a meglévők mellé.

#282202 Kissherceg Előzmény: #282197

nem látom, gondolkodom. Vki bitang mód veszi otpt, majd elkezdi hatit adni miután felhúzták :) záróban szintén ad a gyógyulni vágyóknak. sztm

gh

#282186 Waszeitung

Molly is főnixkedik...még egy pár ilyen hiszti imf-el és kimegyünk új csúcsra :D

#282179 Kissherceg Előzmény: #282176

voltunk ezzel így egy páran:) esésnek viszont sose örülünk hangosan, mert a többség sokat veszít...