én is, csak aztán visszavettem... :-/
A kaszinón még az sem segítene, ha bét nyitvatartását 1 órával meghosszabbítanák. Szvsz
holnap short bővítés :)))
berni papa mit mondhat?:)
Fed Chairman Ben Bernanke says economic outlook is 'unusually uncertain' - sees continued growth, but warns of possible setbacks.
igy már értem mire ez a nagy zutty
nah ha ezek így zárnak akkor jól beültettek longba megint mindenkit...
az a tuti :D
hát usa még igencsak kóvályog..szerintem az utolsó fél órában fognak valamerre elmozdulni..mi meg tippeljük meg a holnapit..tiszta kaszino
Ebből kb. akármi lehet. Ahogy tegnap szabad szemmel jól látható mínuszból lett hasonló plussz.
Összevissza megy minden.
Kissé tanáncstalanul tarom a régi, sz*r shortjaim. Zárni MÁR nincs kedvem, longot nyitni szintén.
De ha nagyon optimista lesz a hangulat talán bepróbálkozom az első dupla számlás, kétirányú pozival. Áááá!
:)
eddig én vagyok a nap hülyéje... kicsi longgal fejeztem be a napot, amit nem is nagyon indokolt semmi.... :-/
de már eldöntötte :D lefele...
hogy az a......!!! ha itt maradnak az nem igaz...én meg lezártam nagy részét..Arhgg!!!
Hát bezártunk...USA még nem döntötte el merre menjen. lehet hogy jó ötlet volt mégis zárni a shortokat...majd holnap nyitunk újakat helyette...vagy 23000 felé..vagy ha nagyon kekiállna esni lejjebb bővítek a meglévők mellé.
nem látom, gondolkodom. Vki bitang mód veszi otpt, majd elkezdi hatit adni miután felhúzták :) záróban szintén ad a gyógyulni vágyóknak. sztm
bent álltam 550en még adni. Kis számlán visszavettem longok felét.
hatiban vki fedezi otp poziját:)
azzal a többség is így van...
Molly is főnixkedik...még egy pár ilyen hiszti imf-el és kimegyünk új csúcsra :D
voltunk ezzel így egy páran:) esésnek viszont sose örülünk hangosan, mert a többség sokat veszít...