Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#282554 Roller Előzmény: #282432

usdcad Én szinte csak shortolom,ha lehet. 1,05-1,06 körül érdemes vele próbálkozni. Azt jelenti,hogy az olaj 70 körül van. Onnan meg azért legtöbb esetben visszafordul és ilyenkor a cad erősödik(erre ti hívtátok fel a figyelmemet,amit köszönök,mert azóta csak nyertes pozim volt rajta)

Az olaj most is felfelé kúszik,ha 80 fölé megy,akkor elég nagy az esély,hogy neki indul 88-nak és ez minimum paritást jelentene az usdcad esetében.Persze némi dollár erősödés lassíthat a dolgon,de elvileg az meg az olajárnak szabna gátat.

#282447 Amatoregy Előzmény: #282444

Tudod, hogy szeretek fordítva trédelni. :DDDd

Még tegnap este irtam, hogy rövidre vettem. 50 pip megvolt, jöhet a 100 nélkülem...

GBPusd-t meg írtam, hogy már 3 szor zárhattam volna nullában..

audjpy

#282345 ikszf

gondolom mindenki észrevette már, de audjpy-ban durva háromszögelés, és beszűkülés van

#282262 Amatoregy Előzmény: #281869

usdcad long zárva. Rövidre short. Hiba volt a cadjpy longot minimális nyerőben nem zártam...

gbpusd shortot se zártam, tág volt a követője...

Re: EUR/USD

#282259 Sumér harcos Előzmény: #282214

a mocskos csak arra várt,hogy zárjak....estére elengedte az 1.28-at,sajnálom ezt a félpontot,de van ilyen "Boniem"......:)

#282044 rbbj11 Előzmény: #281878

5950 fölé feljött egyből, elsőre pattant a szintről, csak kisebbet, mint gondoltam. De 40 pip se rossz egy óra alatt. A "holnapra" azonnal írtam éjjel, hogy annál rövidebb pozinak szántam