Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#281557 Roller Előzmény: #281511

Én is a nullás stop híve vagyok! Megnyugtató,ha sikerül betenni és máris lehet mást keresni,hiszen ha visszajön nem vesztesz semmit. A bosszantó az,amikor visszajön érte és már indul is vissza.

Ma ezt játszotta szinte minden pozim. Több,mint 100pip nyerőm lenne összességében,de most ennek csak a tizede van.

#281539 Roller Előzmény: #281530

Azt már megfigyeltem,hogy vannak ilyen időszakai,amikor kb. fél dollárt mozog ide-oda,aztán egyszer csak elindul.

#281521 Roller Előzmény: #281506

Most már mindegy,mert nem vagyok poziba. Az usdjpy 86,700-as longom is fújhatom,mert bezártam,de ezt legalább újra nyitottam ma már harmadszor. Most szépen felhúzták.Felét zártam a másik fele stop nullában és betettem egy ordert,ha visszajönne. Direkt engem szívat! :)))

#281511 archenius Előzmény: #281499

Abban a tananyagban is az van, hogy valamennyit vissza kell tudni adni, hogy egy visszahúzódásban az ár tudjon támaszt építeni, ahová utána tudod rakni a stopot. Hogy kinek mennyi fér bele, az vérmérséklet függő. De én sokszor azt látom, hogy jobban jártam volna, ha pl. a 0-ba tett stophoz hozzá sem nyúlok, mint hogy követem szűken, és esetleg újra nyitom, ha kiüt. A ráépítés meg egy külön művészet, amivel maximalizálni tudod a profitot.

#281499 -sabe Előzmény: #281468

De ha visszapattan a vonalamról, akkor meg dühöngök, hogy nincs meg a profit.

Jobban érzem most így magam. Kedd van csak és megvan az egész hétre tervezett nyereségem.

Még van egy EURHUF shortom 289.38-ról azt megvárom amíg pozítívba fordul és utána ráülök a kezemre, mert ilyenkor elbízom magam és elkezdek kapkodni.

#281496 kratya Előzmény: #281485

azok a csoda vonalak! :-)

nasi shortban csücsülök, most nyitottam eurusd shortot 1,28641-ről.

2795-ös targettel stop a mai high felett 1,3035

Csak az a fránya 2865-70-es szint engedje már el

#281493 Roller Előzmény: #281485

Vajon eurgbp is fordul? Ha igen akkor megint dühönghetek,hogy a tetején nyitottam és túl hamar zártam.

#281474 kratya Előzmény: #281468

M5 5 ema! :-)

vagy M1 5 ema! :-)

amugy a 29 tőrése nekem is megvolt 2 egységgel, és kinéztem a 75-öt célárnak, csak hát elcsábultam attól a 14 pontos 5 seces gyertyától :-)))))

#281471 Amatoregy Előzmény: #281468

Meg abban, hogy minden pozimat 2 nappal később kell nyitni és zárni, mint ahogy én csinálom.... :DDD

#281468 archenius Előzmény: #281460

Ezért nem érdemes korán lezárni a jó pozikat.

Most simán rányithattál volna egy másikat, 0 kockázattal a meglévő mellé. Mert annak a lebegő profitja bőven fedezhette volna az új pozi stopját, ha esetleg mégse jó. De ekkora esésben túl sokat nem kell gondolkozni.

A poziépítgetésben van az igazán nagy profit, én is most tanulgatom. :)

#281460 -sabe Előzmény: #281453

Ideje igen, az elmúlt napok értelmetlen (bocs, indokolatlan) emelkedéséből már kinézett egy kori.

De nem baj, amíg meg tudom lovagolni a hullámokat, tőlem arra megy amerre akar :)

(újra EURUSD shortban)