most vagy egy barom alap adja, vagy egy insider, aki már tudja amit mi még nem...
most vagy egy barom alap adja, vagy egy insider, aki már tudja amit mi még nem...
Amíg vissza nem jön rajta a bukó, tegnap két 100 pontos kör már megvolt benne, talán ma is összejöhet egy, csak az a baj, hogy közben egyre mélyebbre esik, jobb lett volna kistoppolni 6k körül, és akkor már a nagyja visszajött volna...
meddig tervezed leátlagolni? Ha 5500 alá megy, ott is folytatod?
Én is vettem, muszáj leátlagolni a beragadt 6250-es kis pakkomat...
Leöntötték 5750-ig, amíg nem voltam. Kicsivel a faktor célára felett álltam, kaptam is.
Nap eleje fele láttam a vételi ajánlatomat bent egy pillanatig a könyv alján. :)
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/104743467.html
"Az RFV Nyrt. Igazgatósága tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy az RFV Nyrt. 100%-os tulajdonában álló leányvállalata elnyerte Gyergyószentmiklós Város Önkormányzata által - a város távfűtési rendszerének megújítására és üzemeltetésre - kiírt nyilvános koncessziós pályázatot. A koncessziós szerződés megkötésére a 30 napos fellebbezési határidő lejáratát követően kerülhet sor."
6350
Jó kis papír ez! Egyszer jönnie kellene egy nagyobb korrekciónak, mert azt nem hiszem el, hogy ez csak a felfelé irányt ismeri...
A papír amit csak örökölni lehet :) Hiába álltam be tegnap nyitás után és ma is, a pillanatnyi árnál olcsóbban eladók gyakorlatilag nincsenek, én meg piacin nem veszek, így marad a mozi a tegnapi kis pakkommal...
6300
Tényleg szépen megy fel és fel, az ember pedig azt gondolná, hogy lassan jönnie kellene korrekciónak ennyi emelkedés után, de az valahogy nem akar jönni.
pont ez nem tetszik, h. másodjára is nekimegy ennek az ellenállásnak...ez abnormálisan jól viselkedő részvény, elmebeteg. Egyszerűen nem értem, mi a fenéért???
Őszintén szólva, jelenleg nagyobb az esély rá, h. kitörjön, minthogy essen. De ez csak matgab vételéig volt így. :) Így remélhetem újra, h. olcsón tudok belőle majd venni :)
sziasztok társtulajdonosok!
Na zuhanunk egy 10%-ot együtt? :)
Meglesz ma a 6300 szvsz, csak 79 db kell hozzá.
Itt azért már nem vennék bele, csak korrekció után.
Vesz-e valaki 6229-ért?
Update: 1 db elkelt.
Ez a papír valahogy nem tud esni, csak megy feljebb és feljebb...
Ezt meg sem látom :))
Legutóbb tökéletesen bejött a TA alapú jóslatod és lefordultunk a 6200-ról, 5700-ig korrekciózott, majd újra nekiszaladt a 6250-nek, immár sokkal kisebb forgalommal, talán a hírek mégis átlendítik...
Én mindenesetre maradok a szokásos taktikámnál min. 200 pontos korrekciónál vagyok hajlandó újra meg újra beszállni...