Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: Forinterősödés?

#280793 Amatoregy Előzmény: #280789

Lejjebb irtam. Ft-nál a hagyományos ta nem működik jól. Ugyanezt eljátszották választások után (Kósa vs Szijjaro nyilatkozat) és onnan is vissza jött. Itt simán lehet 300 és 280 akár...

#280789 Roller Előzmény: #280765

Jó reggelt! Tegnap csak ámultam! Ekkora réssel nyitni! Ez a fidesz előbb-utóbb kihúzza a gyufát!

Itt az én rsi-m nem sokat ér.Gondolkodtam a shorton,de a forintot nem trédelem,túl nagy a spread. Viszont néhány forintot szerintem vissza fog korrigálni 290-ről. Naposon még bőven van hely felfelé,így a 295 reális cél lehet,de 300 sem kizárt.Persze valami jó hír kozmetikázhat egy kicsit.(Azért demóban egy short 289,31-ről a rendszerem tesztelésére)

#280765 Amatoregy Előzmény: #280756

En pont ezért vártam lejjebb. Fidesz kérdésben igazad van. Ft mozgása környezo piac és hangúlat függö minta ta. Halalkereszt is valtozott 2 nap alatt. Kerder 295 megállitja-e?

#280759 snail Előzmény: #280758

biztosan nem nézel rosszat, bár én ezt a budacashtől még nem ismertem

Köszönet érte!

Amúgy a tradingcharts néha megfejthetetlen :)

#280756 concorder Előzmény: #280738

TA alapon az látszott h nyakvonal közelébe van ill kicsit alatta és mivel beindult godoltam visszateszteli a nyakvonalat és erre spekuláltam, a másik h tudtam ugye h lesz egy miting az imfesekkel... és mivel eddig a fidesz bármilyen lépése forintgyengülést hozzott így ez is benne volt a spekulácios lépésembe..

legfeljebb nem jött vna be...

a Forint már 286, 3

#280738 Amatoregy Előzmény: #280724

igen azt mondtam. Aznap nem hallgatam vissza minden üzenetet és nem néztem meg minden sms-t.

Gondolom te időben olvastam az imf üzenetét... Én csak most értem a végére..

:DDD

Azt ne mond, hogy ez ta alapon látszott... :D

#280737 Euroman Előzmény: #280728

ukrajnát és romániát is megszorongatták...itt miért tettek volna kivételt....foci vb döntő helyszínen bámulása is fontosabb volt ennél a tárgyalásánál....a kormány itthon nagyképűsködhet, de nemzetközi porondon lexarják őket....

#280736 Euroman Előzmény: #280708

Ők nem voltak felkészülve...hahaha...mert birka matolcsy annyira fel volt készülve....2x nem mondja ugyanazt, most már nemcsak varga, de fellegi is lenyomja.....lassan elgondolkodhatna a lemondásán.

#280734 Euroman Előzmény: #280732

ha nem az ő pénzükből élsz, akkor sehol.....ha igen, akkor nagyon nagy hiba....ennyi!

Re: nincs cím

#280730 snail Előzmény: #280729

mert a régiós devizák nagyjából együtt mozognak :)

http://forex.tradingcharts.com/charts/index.php?sym=EURpln&data=b&tz=GMT&type=c&cs=1&period=1h&defdates=1&bmonth=Jan&bday=1&byear=2009&bhour=&bmin=&emonth=Jan&eday=1&eyear=2009&ehour=&emin=&Img+Type=png&drsi=0&ma1=0&dmacd=0&ma2=0&bol=0&dstoch=0&Submit=Submit

meg, ha igaz, hogy londoni elemzők (meg mások) is előre látták, hogy az önkormányzati választásokig elhalasztódik az egész tárgyalás és a piac sem anyira ideges már és egy kis szerencsénk is van.... talán nem lesz tartós gyengülés

#280728 snail Előzmény: #280710

Én meg nem hiszem, hogy a spekik ( "hiénák" ) a hibásak, bármelyik politikus, kormány rossz döntéseiért.