Lejjebb irtam. Ft-nál a hagyományos ta nem működik jól. Ugyanezt eljátszották választások után (Kósa vs Szijjaro nyilatkozat) és onnan is vissza jött. Itt simán lehet 300 és 280 akár...
Lejjebb irtam. Ft-nál a hagyományos ta nem működik jól. Ugyanezt eljátszották választások után (Kósa vs Szijjaro nyilatkozat) és onnan is vissza jött. Itt simán lehet 300 és 280 akár...
Jó reggelt! Tegnap csak ámultam! Ekkora réssel nyitni! Ez a fidesz előbb-utóbb kihúzza a gyufát!
Itt az én rsi-m nem sokat ér.Gondolkodtam a shorton,de a forintot nem trédelem,túl nagy a spread. Viszont néhány forintot szerintem vissza fog korrigálni 290-ről. Naposon még bőven van hely felfelé,így a 295 reális cél lehet,de 300 sem kizárt.Persze valami jó hír kozmetikázhat egy kicsit.(Azért demóban egy short 289,31-ről a rendszerem tesztelésére)
En pont ezért vártam lejjebb. Fidesz kérdésben igazad van. Ft mozgása környezo piac és hangúlat függö minta ta. Halalkereszt is valtozott 2 nap alatt. Kerder 295 megállitja-e?
http://www.equilor.hu/Equilor_Trader_Devizaarfolyamok.html
ilyen is van de ez a budacashtől vett adatok:)
biztosan nem nézel rosszat, bár én ezt a budacashtől még nem ismertem
Köszönet érte!
Amúgy a tradingcharts néha megfejthetetlen :)
TA alapon az látszott h nyakvonal közelébe van ill kicsit alatta és mivel beindult godoltam visszateszteli a nyakvonalat és erre spekuláltam, a másik h tudtam ugye h lesz egy miting az imfesekkel... és mivel eddig a fidesz bármilyen lépése forintgyengülést hozzott így ez is benne volt a spekulácios lépésembe..
legfeljebb nem jött vna be...
a Forint már 286, 3
http://www.budacash.hu/arfolyamok/deviza/
vmi rosszat néztek mert bizony 285 közelébe jegyzik a forintot...
meg azt is írtam, hogy legfeljebb kimaradok belőle..
igen azt mondtam. Aznap nem hallgatam vissza minden üzenetet és nem néztem meg minden sms-t.
Gondolom te időben olvastam az imf üzenetét... Én csak most értem a végére..
:DDD
Azt ne mond, hogy ez ta alapon látszott... :D
ukrajnát és romániát is megszorongatták...itt miért tettek volna kivételt....foci vb döntő helyszínen bámulása is fontosabb volt ennél a tárgyalásánál....a kormány itthon nagyképűsködhet, de nemzetközi porondon lexarják őket....
Ők nem voltak felkészülve...hahaha...mert birka matolcsy annyira fel volt készülve....2x nem mondja ugyanazt, most már nemcsak varga, de fellegi is lenyomja.....lassan elgondolkodhatna a lemondásán.
nem abban van a baj! A "mikéntjében" látok problémákat
ha nem az ő pénzükből élsz, akkor sehol.....ha igen, akkor nagyon nagy hiba....ennyi!
Hol abban a hiba hogy nem fekszünk az IMF lába közé?
mert a régiós devizák nagyjából együtt mozognak :)
meg, ha igaz, hogy londoni elemzők (meg mások) is előre látták, hogy az önkormányzati választásokig elhalasztódik az egész tárgyalás és a piac sem anyira ideges már és egy kis szerencsénk is van.... talán nem lesz tartós gyengülés
egyenlőre jót tett a forintnak az IMF dolog!
276-on jegyzik most