Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#284009 Sumér harcos Előzmény: #284000

lassan kifut az időből a megvalósitás kapcsán a daxli.....mert én S&P tekintetében nagyon szemelőtt tartom Cimballi elméletét miszerint 1140 fölé már nem nagyon megy.......

mivel most 1116-ot irunk.....daxlinak nagyon összekellene kapnia magát,hogy 6800-at lássunk tőle.......

de,ha TA ezt mutatja,még nem kizárható......ugyan a TA mutatta pl.eurusd-nél is a páritást keményen 1.1850-nél....és mi lett belőle?

#284000 surrano Előzmény: #283827

az a haromszog a daxliban engem egy picit aggaszt. szepen felfele mutat. celara az urben, valahol 6600-800 kozott, ami persze elegge hihetetlennek tunik most...

#283848 Sumér harcos Előzmény: #283827

vmi hasonló:))

ugyan én bizom benne egyszer már ez a 5800csak elengedi magát 1szer,de nagyon jó ez a sáv is.....amely hónapok óta működik:)

#283832 banyaiz Előzmény: #283827

hétvégén arról olvastam németeknél magasabb a foglalkoztatottság most mint a válság előtt. Meglepődtem rajta, ezek tudnak vmit. :D

#283830 banyaiz Előzmény: #283826

Kösz, majd továbbítom felé, állítólag 3-4 üveg rozét megittak amíg tisztították. :D ha minden igaz vannak képek, igaz még én sem láttam őket.

#283827 Bakiba Előzmény: #283826

Holnap kezdi a Daxli is a gyj-szezont:))

Kezdődhet a tánc, lesz itt le-fel de szerintem a vége lent lesz 6350-5850 szép tartomány és ha bejárjuk akkor komoly tűzijáték várható, ha már itthon csak kicsi lesz, meglátjuk:))

Daxli csati, háromszög, gyj.-szezon, van itt minden csak kapkodhatjuk a fejünket:))

#280698 banyaiz Előzmény: #280695

köszi, ha csinált digitálissal képeket kérek tőle, ha engedélyezi feltegyem.

jó móka lehetett, pergetőcuccal kivenni. Egyszer nagyon régen kb 10 éve fogott 54 kilóst , az nagyon finom volt, csontok voltak benne szálka helyett, lehetett burkolni. :D

#280693 banyaiz Előzmény: #280678

30 éves víz megtudtak nőni jó nagyra, szinte minden évben mióta oda járok 1-2 db 40-50 kilósat fognak. Legnagyobb 80 feletti volt amiről tudok.

Nagybratyóm megnyúzza, kicsontozza , és beteszi a hűtőládába, nagy a rokonság és pusztítja a halat. :D, nem olyan sok ám, max 35 kiló színhús, plusz a feje az meg jó lesz egy bográcsos halászlé főzésnél a többi hal mellé. Remélem nekünk is kikanyarít egy 5 kilós szeletet a derekából. :D

#280678 kerikoma Előzmény: #280664

Ez igen, Szálkán is vannak ekkora harcsák, nem semmi. Nagyon szép hely, készülök a gyerkőcökkel oda augusztusba, ők fürcsiznek, mi meg főzöcskézünk, stb..:)

Mit csinál ekkora hallal nagybratyód?

#280664 banyaiz Előzmény: #280661

hát gyerekek írom, hogy nem eszik a hal és milyen meleg a víz , most hívott nagybátyám ma hajnalban fogott Szálkán 56 kg-os harcsát gumihallal, 40-50 perc fárasztás , a végén pergető bot eltört de meglett a hal.

Jól megtrükközött, mert először csak annyit mondott nem kuttyogatni kell hanem pergetni, erre mondom neki múlt héten jött egy 6-os nekem kuttyogatva, erre ő neki is jött egy 6-os ma reggel, kivár egy kicsit aztán mondja de van előtte egy 5-ös is , és pergetve, hú mondom az nem rossz, egy 5-ös, meg egy 6-os az szép fogás, erre ő egyben van vagyis 56-os. :)))) azt mondja negyed órát horgászott kb előtte. :D

#280661 banyaiz Előzmény: #280522

szúnyogriasztó szagú pióca nem kell nekik? :D Könnyen lehet, igyekszem kezet mosni csalizás előtt, bár lehet így is kerül rá vmennyi. :D

na tegnap voltam, kapásom sem volt, viszont szúnyogok sem nagyon támadtak, lehet ez az állati meleget már ők sem bírták? Víz nem tudom hány fokos de szinte melegnek tűnt 25-nél biztos több, halat alig láttam mozdulni.

#280576 Ibiza Előzmény: #280195

katonai boltokban néha lehet kapni amerikai katonai riasztószert..átlag szunyogra jó.. a kőrösökre a tigriscsíkos szunyog csak maglapődött rajta ..majd olyat szívott.. a homlokom behorpadt..

a másik módszer..nekem bevált..bő ruhákat veszek fel..esetleg két réteget..

#280255 banyaiz Előzmény: #280239

köszi annyira azért nem durva a helyzet :D , eddig Vape sprayt használtam, jó anyag eddig bevált, csak most pár órás horgászat alatt 3-4-szer fújom be magam. Ki fogok próbálni kültéri füstölőt, teszek 1-2 db-ot a csónakba. Van az a spirál formájú azt hiszem Vape, meggyújtod és ég 3-4 órát.

#280239 GáborGábor Előzmény: #280199

Jobb és könnyebb a festők által is használt porvédő kezeslábas kiegészítve a horgász boltokban kapható hálós kalappal. (Ezek erősebb kivitelét használom méhészkedésre.)

;)

#280207 banyaiz Előzmény: #280202

:))) kb, régen használtam esőköpeny helyett, na nem sokáig mert akármilyen hideg volt benne le lehetett izzadni benne 2 perc alatt. De anyag az van benne. :D

#280199 banyaiz Előzmény: #280195

:) az halálbiztos módszer, van egy régi orosz vegyvédelmim vhol majd előkeresem. :D