készpénz kivét náluk- összegtől független - EUR 2.20 :SSSSS
itthon ha EUR 40k vennél ki kp az cca 42 ezer forint (!!!!!)
le a mocskos magyarországi bankokkal.....
készpénz kivét náluk- összegtől független - EUR 2.20 :SSSSS
itthon ha EUR 40k vennél ki kp az cca 42 ezer forint (!!!!!)
le a mocskos magyarországi bankokkal.....
Figyelem a meglátásaid már régóta és szerintem Te nagyon vágod a témát TA és funda alapon is:)
Mondjuk ha az ország sorsa miatt esünk, annak nem fogok örülni hiába vagyok shortba, hosszú távon nekem se lesz jó... nem is fogok nagyon örülni, el hiheti mindenki, és nem is fogok itt örömködni.....max beírom, hogy mikor szálltam ki....
Ettől függetlenül nem biztos, hogy azért mentek el, mert nem tudtak megegyezni, de lehet Viktorék is hosszú távon gondolkodnak és nem hódolnak be nyugatnak egyből... passz..
ok, a 20k már tényleg az uccsó támasz szint, illetve van még egy kicsi alatta, viszont ez az egész közelbb van lefelé, mint egy új lokális csúcs felfelé
naposon EMA5 és EMA200 metszése lefelé ott lenne számomra szignifikáns, onnan medve (de még biztonságosabb 20.000ről). De más indikátoraim is ott adnak eladási jelet. Ha gyors lenne az esés, akkor csak 20e-n, ha min. 1 hete vár még a szint elérése, akkor már inkább 21e
Értelemszerűen, amíg felette vagyunk, csak ellenállásokról első körben lefordulás ez nálam, de tombol a bull.
nagyjából, nálam a határ 21700 jelenleg, ma alapon
nálad hogy jött ki ez a 21k?
nem látok ott semmilyen jelentős szintet
átmeneti 1 évre? :) Azóta folyamatosan bullon vagyunk MA-k keresztezése alapján is, és egy egyelőre gyenge kísérlet volt ennek megtörésére jún. végén, de újra megkaptuk a vételi jelet az 1000 pontos bux emelkedéssel. Azóta pedig konszolidáció, pihenés a kitörés után. Sztem 21000ig semmi baj nincs a bullal.
én inkább azt látom, h átmeneti időre sikerült kicsit kitépni az indexet a mackó karmai közül
ez valóban nem jó hír áremelkedés esélyeinek szempontjából
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=136066&is=1
Annak ellenére, hogy hivatalosan még hétfőn is tárgyaltak volna a Valutaalap és az Európai Uniós képviselői a magyar kormánnyal (többek között egy új hitelszerződés aláírásáról), ma hazautazik az IMF-küldöttség. Bár a közlemény diplomatikus, nyilvánvaló, hogy az IMF nem látott lehetőséget a megállapodásra. Húzós hétfőnk lesz.
Ez viszont keményen shortos hír...
szal lehet nagy baj lesz itthon hétfőn és jöhet hathor fej-vállja a buxban:)
rövid időre majdnem teljesültek a magas várakozások ;)
Egyébként nyilván nem örök érvényű ez sem, mint semmilyen előrejelzés.
az az érdekes, hogy egyértelmű longot mutat, és közel, kb. 21000en van (már nem emlékszem fejből) a vízválasztó. De egyelőre teljesen longos
Ezt nem értem. Ft esetében 50, 200 kereszt volt. 290 felett várták és 277 lett belöle.
ebben mi az érdekes számodra?
ráadásul SMA-ról, v EMA-ról beszélünk?
Arhenius írását most olvastam tudástárban. Nézzétek meg 5 és 200 MA keresztezését naposon, BUX-ban. Meg vagyok döbbenve.
akkor tőkédhez képest durván sok a shortod....
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=vix
ez se rosz rá
vagy esünk mint a kő,de kéne kicsi fel elég túladott usa 1h- ig jöhet long ta-ba..bux persze 300pont rés kb nyitóba:)