én meg ügyintéztem:(
matgab koma nyomatékosan felhívta a figyelmem, hogy ne zárjam a shortokat... mert Ő zárta.... nem hittem annyira a faktorba, de a kisördög azt mondta kerikoma ne zárd...
köszi matgab:-)
de ma is csak az utolsó 1 óra volt érdekes...olyan unalmas volt a nap hogy majdnem elaludtam...
De hajrá short...duplázásra fel..
kiszámoltam.. :-)) csak 20650 ig kell esnünk, és duplázok..erre hajtok most..csak a piac e3ngedi -e az a nagy kérdés.
USA -t elnézve..hétfőn akár 22 400 on is nyithatunk...de az még messze van.
ma megint nemvoltam itt,de a francba ilyen napokat kihagyni áhhhh:)
hát én írtam 2 napja jönvmi váeratlan ez megjött,de hírbontóba obama ha alárja jövőhéten,lesz itt bumm
bankok ütni fogják piacokat lefelé,jöjjön majd lé nekik longon is
Most nézem, nyerőbe fordult a 22 700-as shortom:)
Kint voltam szlovákiában. Utaltam bankból 40K Eur-t. Nem fogjátok elhinni, mert én sem hittem el, de az utalási költség 0,13 Eur ekkora összegre. Felháborító, ami itthon folyik!!!!!
evvan, nekem ez a nyerő stratégiámhoz tartozik, mindenki máshogyan sikeres, ez a szép a tőzsdében
Nézve az utobbi napokat, az elsö 6 órában is felesleges.
hááát az rohadt drága gondolkodás is lehet...
nincs is vele gondom. :) Nem ugrálok óránként. De én nem stoplódok ki legalább egy nap 2x két irányba.
nem innen,de a rotty előtt lehet még hatiban felszúrás, ha nem, akkor jó a short és marad :) 22k alá be nézünk, rés környéke, utána elválik a sztori :)...
ajándék lónak ne nézd a fogát! :))
Írtad tegnap, hogy záróban a KT miatt ajándék a long! :P
nekem kerek, most short beültetés..
usa infokat adott topikba.