már 3 napja bekiabálja vmelyik napszakban vki, v épp többen, hogy vége mindennek, innen már short. Aztán mégse akar esni a BUXI :D
Szóval nyugodt vagyok, hétfőn reggel talán okosabb leszek 10h-kor
már 3 napja bekiabálja vmelyik napszakban vki, v épp többen, hogy vége mindennek, innen már short. Aztán mégse akar esni a BUXI :D
Szóval nyugodt vagyok, hétfőn reggel talán okosabb leszek 10h-kor
nem lehet mindig neked igazad:)
vkitől elkell nyerjék a shortosok a pénzt:)
eddig a longosok nyertek a shortosoktól most lehet a shortosok nyernek a longosoktól:)
így kerek a rendszer:)
fene egye meg, tartottam ma is, és bár felét zárni akartam záróban, ez is elmaradt a kt miatt. Így hétfőn kiderül v. beborul
fagyit már ettem :-))
ha adómentes is, szerinted ki tudják mutyizni az örökösöknek ?
hmmm..
ON.
Ma szerintem nem lesz megvéve estig USA , mert JApánok jókorát estek reggelre, az azért elég nagy gazdaság, meg Kínából is érkeztek rossz hírek a héten..meglátjuk
vicceltem, nehogy komolyan vedd:)
Bud:
1. ne offolj
2. alapítványnak jótékonykodni adómentes így örökösöknek átmentik a lét:) lásd bill gates és a haverok...
3. ne higyj a mesékben:)
4. egyél fagyit:D
Tyhja :D volt értelme egész héten szopatni a shortosokat végig, minden nyitáskor..meg nap közben...örület...
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=452424&place=
ezt láttátok ? Microsoft alapító elajándékozza a vagyonát...ha nekem adna belőle, felvásárolnám a Phylaxiát, és már csak 2500 Ft on lehetne venni másnak belőle :DDD
Egész heti emelkedést visszaadtuk 2óra alatt :D
OK értem a célzást!
pár nap hiányzik csak amikor nem volt gépem, de továbbra is fényképezek minden nap, így pótolva lesz a lemaradás !
22,500 kore bealltam visszavenni meg kora du., erre megfogjak kevessel elotte...
:)))) finom emlékeztető volt:D
Szerinted addigra fog valami változni? Csak még őrültebb lesz a világ!