Regisztráció Elfelejtett jelszó

ingatlan (ügynökök kíméljenek)

Re: nincs cím

#281427 Zabás Előzmény: #281373

30 nap alatt nem lehet lelakni :))))

10 nap sem kell és olyan adósságot tud csinálni egy albérlő, hogy a 2 havi kaució sem tudja fedezni!

#281373 Ibiza Előzmény: #281263

többért lehet kiadni.de azzal a feltétellel ennyiért kiadó hogy közben árulják a lakást..és ha eladják 30napon belül ki kell költözni..

havi ellenőrzéssel nincs nagy lelakás

#281171 Ibiza Előzmény: #279942

krepes-szilasliget 32,5millió közvetítő nélkül..csendes utca a közelben erdő szőlő és nagy mező, hatalmasakat lehet sétálni..kisebbség erre nyomelemekben sem.

láncház..a falak nem érnek össze.. kb 5éve épült..a bulin készült képek időpontja óta szép fák vannak a telken..

http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01729_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01732_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01734_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

M3-asról egy egéruton gyorsan elérhető..

#280225 banyaiz Előzmény: #280217

neten keresgéltem csak egyelőre, dízelben gondolkodnék, de nem kombiban, bár ha jó áron van benzines is érdekelne, kevés kilométerrel, lehetőleg első tulajtól, szervizkönyves. Dízelben inkább 4 körül láttam ilyeneket, azért kérdeztem rá.

#280217 Ibiza Előzmény: #280201

benzinest vettem a végén..nem szeretem a dízelt a kombik olcsók de nekem nem kellett..ez 5ajtós.. 46e km-el..

sok lízing autó van.. sok köztük a lepukkant..kedvelt flottaautó.. jellemzően 80-120e km-el adják el.

de nem az autó a lényeg a srácnak a gondolkodásmódról írtam..ingatlan vs autó..

nálam az autó az használati eszköz..semmi személyes..

sztem az ember vagyonelemei között a helyén kell kezelni..

#280201 banyaiz Előzmény: #280198

ez dízel amit vettél? én is nézegetem ezeket Mazda6-kat, ha végül annál maradtál, egész jó áron vannak már használtban.

#280017 Ibiza Előzmény: #280007

rosszul fogalmaztam nem törlesztette hanem törlesztett

6,5 gurigás autóra vett fel 5milka kölcsönt a többi kp..törlesztett 2,5évig havi 70-80-at(+casco) és a hitelzáráskor még maradt 5.145 fizetendő..

#280016 Ibiza Előzmény: #280010

felszínesen olvastad..nem az új autó a felszinesség hanem ha az számít mit lát nálad a szomszéd..

te tudod te döntésd..és jó ha megengedheted magadnak..csak akkor miért rettegsz elopják...

van egy dumcsi nevű topik ha lehet ott fojtasd..ez alapból ingatlanos topik..

saját illetve baráti családi ingatlanokat kéne berakni..megspórolva az ingatlanos 3-6%-os sarcát...

#280015 Ibiza Előzmény: #280007

saját rész+ 2,6év törlesztés és kamat.valamint a hitelmódosítási díj amit bukott..

#280010 fordgtshelby5000 Előzmény: #279718

Ibiza !

Az új autó nem felszínesség szerintem-én már megtehetem és senki megunt levetett akár telepöfékelt vagy sokszor összetört autóját nem veszem meg-------a befektetés az jó dolog-de mert más az időtáv mindenki számára-így a véglet a cél a nyereség is az.Én azt mondom a mai fejemmel-hogy havi 1-1.5 millából jó el lehet éldegélni----egy 4 csillagos welnesz szállodában félpanzival max 600k-ból simán el van egy család...4 tagra gondolok---------van aki házat-várat-parasztházat-vagy nyaralót vesz( a két-három hét szabadságát is munkával tölti benne)---egészségére !

A röghöz kötöttség magyar betegség-ha Győrben van lakás-de Pécsen van egy jó munkalehetőség-akkor kész meglőve a dolog---nem ism beszélve a sok-sok értelmetlen adóról-ami kapcsolódik hozzá...lásd például haláleset után--a cashflow az mindig jó dolog ---a 30-40 millió feletti házaknál-ha igazán eladó-akár felét el lehet alkudni-szerintem.

#280007 RemegoKez Előzmény: #279718

Jól csináltad. :)

kifizetett 5,145M-t, majd eladta neked 3,35M-ért? (benne van ~10 milliója)

Milyen kocsi ez ha nem titok?

#280004 RemegoKez Előzmény: #279607

:-D Miért, mi mást mondhatna?

"Most érdemes ingatlant vásárolni - hangsúlyozza Valkó Dávid, az Otthon Centrum vezető elemzője. Az ingatlanpiaci ár- és forgalomesés ugyanis elérte mélypontját, és már fellendülés tapasztalható."

#280002 fordgtshelby5000 Előzmény: #279718

így van-ez az autóm....van portfolióm-swapolok---tőkeáttét nélkül eur long-saját tőkével stb....azért nem panaszkodok..........de ingatlanba nem fektetnék-tartom-minimum 5-6 év....és stagnálás lesz vagy még lejjebb mennek az árak......utána meg-a volt főnökömmel értek egyet-de az nagyon negativ.

ja és magyar árakhoz képest még mindig a dupláját éri az autóm -én kintről hoztam-céges-néven-így vpop bár bepróbálkozott-sajna illetékek és adóbeszedése nélkül maradt....bocs az off-ért.

#279947 Ibiza Előzmény: #279944

nem bírta ki míí mesüge :) fene az ingatlanos fajtád..

teleszemeteli a sok "+!)=/%!+"'