A következő gbpusd long lesz. Persze ezek csak 20-30 pipekre. Ha a stop nullában,akkor mehet hosszabbra is. Az eurusd longom végül a 1,30-on bezáródott. :)))
A következő gbpusd long lesz. Persze ezek csak 20-30 pipekre. Ha a stop nullában,akkor mehet hosszabbra is. Az eurusd longom végül a 1,30-on bezáródott. :)))
nah akkor hajrá:)
nem hát:)
eur/usd is esni fog... sztem 1,28ig visszatesztel
Meg esedékes a chf gyengülése is,mert nem valami sok volt eddig. eurchf és usdchf long előbbi 1,40-ig is akár,az utóbbi 1,10-ig
Szerintem meg lehet használni,csak jól kell tudni beállítani az adott párra.Egyenlőre a beszállási pontra nekem bejött.
lehet igazad van h rsi-t nem is érdemes nézni...ezt nem tom...
de azt h nagyot ment 2-3 hét alatt az biztos.. főleg a héten...szal egy korrekció sztem jövőhéten benne van...
az rsi valutáknál nem sokat jelent azt mondják,vagy tévedek?
egyébként egyre jobban nézegetem én is ezt az Eur/usd shortot.....
április óta többször certiztem erre a párra,eléggé megszerettem őket,igaz mindig longoltam....
Szerintem ez nem sokat érdekelte aki longolta. A 30-as szám már annál inkább. Akinek nyílt a shortja az most jól járt.
Én most usdjpy longot nyitottam. 86,330-nál.De lehet nem túl hosszú időre. H4-en elég jól néz ki.Van benne lehetőség. Az rsi itt már sokkal jobban tetszik.
jajam az 1,28as szintet illene minimum visszatesztelni!
rsi naposon még mindig 73!
A dollárra már ráférne egy erősödés. Az eurusd rángatózik szerintem kezdenek megjelenni a shortosok. 30-ról visszapattan egy korrekcióra.Ott nyílhat egy-két order
usd/jpy pattant az előző aljról ezzel duplaalj 86,97nél
mejnek nyakvonala 87, 49
nyakvonal törés esetén célár: 88,10
87 alatt 85ig lejöhet...
főleg ha az usd iylen ütembe gyengül
Nem tudom mi lesz az usdjpy sorsa, simán benne van a 84-85 is. Nemrég még gyengíteni akarták a jent az export miatt. Ez még újra előjöhet..
Az eurusd érdekes módon 10óra tájban kap lendületet.
Erősödnek a japók. Eurjpy nem tud az eurusd-vel menni csak néha veszi fel a ritmust.Legalább olyan erő lehet most a jenben,mint az euro-ban. A dollár meg gyengélkedik,ezért ott könnyű dolga van.
Bezártam még tegnap 1,2880-nál. Ma lehet újra próbálkozni.