Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hibák

Re: RSS

#28005 Kissherceg Előzmény: #27920

:) azért köszi, hogy figyelsz ;) Ilyenek ezek a szolgáltatók, Ő híreik legyenek legelől...

RSS

#27916 -sabe

Hahó, csak nekem tűnik fel, hogy az RSS dobozban elrugaszkodott időpontok vannak? Olyan +2 óra körülire tippelek.

Re: idő!!! idő!!!

#24631 JP Előzmény: #24590

Nekem tökétletesen működik minden. Sokszor itt olyan szőnyegbomba privis replyzések vannak....már észrevettem volna, ha valami késik..... Arra azért vigyázni kell, mert egy hosszan , sok ideig irott üzenet, a "mehet"-kor eltűnik, és oda a munka.

Sok pénzt!! mindenkinek

Re: idő!!! idő!!!

#24590 Kissherceg Előzmény: #24553

Hűha erről nem tudtam. Másnak is volt ilyen problémája esetleg? Megpróbáljuk orvosolni.

Egyébként nem tudni, hogy kiveszi ecot 311 darabokkal Katus... és még el is adtál.. Nem véletlenül nem volt pénteken vétel :)

idő!!! idő!!!

#24553 kata311

az a kérdésem, hogy miért csak este kapom meg a mások által kora reggel küldött üzenetet?

napközben többször benéztem, privát üzi nem volt, este 8 után találtam meg, amit reggel elküldtek nekem

mindkettőnknek egyszerre kell online lenni???

de ez se valószínű, mert én most itt avagyok, az illető meg nincs....:)))))

Blogomat kérem törölni, …

#22180 Kanyisz

Blogomat kérem törölni, nekem nem sikerült. Ami benne volt Alter felteszi a Delphoiba.

Üdv

Re: Legfrisseb RSS hírek

#21684 Kissherceg Előzmény: #21672

gond az órával van. Napi.hu így adja a híreket... RSS óra beállítás nem jött össze nekik :)

Legfrisseb RSS hírek

#21672 Mummy

Nekem nagyon tetszik, hogy a történések előtt 2 órával előbb tudjuk a híreket!

Gondolom csak szimplán az órával van gond? Vagy nem? Vagy igen?

Re: hiba

#21365 Kissherceg Előzmény: #21364

hűha, köszi. Adminnak írjál az ügyben légyszives, úgyse kapja meg:D okok jelzem a hibát. Köszönöm.

#21364 ilonka Előzmény: #20619

nem tudom jelezte-e már bárki,hogy a megírt üzenetek rendszeresen elvesznek ,ráadásul beálcázzák magukat az elküldöttek közé,s nyugodtan hivatkozhatsz rájuk két hét múlva,biztosan nem olvasta őket senki rajtad kívül:-))))

#18604 Kissherceg Előzmény: #18601

Hali, Én napközben ie8ról vagyok ,de ilyen hibát még nem tapasztaltam. Esetenként személyesoldalnál vannak gondok, de ott egy menüre kattintás, majd vissza megold mindent

#18601 Lovax Előzmény: #18091

Internet Explorer 8 alatt fórum oldal frissítéskor időnként lehal és újraindul a program. Kompatíbilitás módban nem csinálja.

Tudom, használjak Chrome-ot / Firefox-ot / Safari-t (megfelelő rész aláhúzandó), csak gondoltam szólok. :D