3600
Azért remélem figyelitek milyen gyönyörűűűen megyeget fölfele...
én még mindíg tartogatom... (3200 as pakk) + egy kicsi régről 2150 től.
Ki a bánat veszi ezt ennyire?
3300
Pakk átadás lenne vagy mi?
Besz@rok, 3120-on adtam el a tegnapi pakkomat ebéd előtt...
Ezt meg ki a bánat veszi ennyire?
3200
Újabb vétel már 3250.
+6,03%
Még hogy kapzsi, inkább végtelen türelmű... Én már biztos rég dobtam volna azokat a pakkokat, kellemes gondod van így a kiszállással, mondjuk én ott 3500 környékén ráraktam volna - legalább mentális - stopot az egészre :)
nekem még van 2090 es és 2150 es bekerárral :) + 3200 assal is természetesen a pakk 70% 3200 as.... :(
A kapzsiság teljesen ismeretlen fogalom a számomra :)))
Reggel szemeztem vele egy kis beszállóra 3060 tájékán, de már megint elterelték a figyelmemet egyéb üzletek, de ez is ott van a szép emlékű papírok listáján, így a szemem sarkából mindig figyelgetem :)
most 3.x-re is megfogadom, hogy a részvényeim felét 3200 fölött kicsivel eladom...
túl régóta megvannak és nem szállok ki belőlük... kapzsi vagyok nah... rá is pacsálok mindíg.
Pénteken jeleztem, hogy átvittük a 3200-at, de hiányoltátok a forgalmat, ma már az is van 3410 a csúcs...
Én persze eladtam a pakkom reggel 3310-en, mondván majd visszaveszem olcsóbban, meg is tehettem volna, de most már késő...
"Szinte minden mocorog ill. kilőtt..."
Ami jelentheti valóban egy felfelé menet végét egy időre.
Szinte minden mocorog ill. kilőtt...
Ezt itt 200 táján nem piszkálnám, már lefordultunk innen egy párszor, vigye át aztán jöhet a rali...
Feltűnően rángatják ma a kis és közepes papírok egy részét,
Na ez is beindulni látszik 3225, és én reggel sajáltam érte a 3100-at...
szerk: Egon reggel temette, megint beletrafált...