Sztoriban ez a legerősebb papír a Béten. Aki lebecsüli ennek a jelentőségét, nagyot téved.
Sztoriban ez a legerősebb papír a Béten. Aki lebecsüli ennek a jelentőségét, nagyot téved.
nem indul itt semmi csak most karbantartják az árfolyamot az erstének!
Nekedmennnyiről van-hogy ennnyire besélsz róla itt és a portfolión is?Szvsz......nagy nulla....és pénzmosoda lesz ebből is....a kis rv-s csak arra jó-hogy beadja a pénzét----a gazdák meg majd jól elköltik.
Hétfőig nehezen:)
Ja, csak előbb leküldi 60 Ft-ra az Eco-t, hogy megérje 111-en jegyezni, mikor piacon feléért lesz.
Azt hiszem, az Emmis innentől kezdve lehúzhatja a budin a határoztatát.
Ne riogass, hogy újra 60 alattiban higgyek, mert nem akarom hinni! Hittem már eleget :-)
Ez tavalyi írás. Idén nem tettek közzé pontos számokat.
Muszáj Gerendainak pluszra kihozni, ha jó áron túl akar rajta adni.
Szép a plusz, de nem ez fog segíteni az econ, a nagy kérdés a Neo FM és hogy mi lesz vele a sok kavarás után.
A szervezőknek szép nyereséget hozott az idei Balaton Sound. A rendezvény 200 millió forint nyereséget termelt, 50 százalékkal többet, mint tavaly...
Hát... Akkor nemsokára távozhat is, mert közeledik a 2. hullám. :)
JP! Van benne valami, amit írtál. Ilyen lefordítottuk angolra közleményt én eddig még nem láttam egy cégtől sem.
Van háááát. Ha eladni akarsz, csinálsz egy stróman vevőt, és reméled, hogy be válik.
Amúgy meg egy Német tőzsdén forgó papírnak, mért kell külön kérésre megfogalmazni egy angol nyelvü tájékoztatást?! " Csókollom, olvastuk a magyar médiában, hogy befektetőket keresnek. Lefordítanák angolra is? "
Azt, hogy szvsz le van zsírozva minden. Vélhetően megvan a vevő a tőkeemelős pakkra.
Ez mi?
AZ ECONET.HU MÉDIA ÉS VAGYONKEZEL
NYILVÁNOSAN MKÖD RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
SORON KÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁSA
Az econet.hu Média és Vagyonkezel Nyilvánosan Mköd
Részvénytársaság (1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., Cg. 01-10-
043483) a 2010. július 1-én elhatározott alaptke-emeléssel és az
elsbbségi jog gyakorlásáról 2010. július 9-én közzétett
hirdetménnyel kapcsolatban az alábbiakat teszi közzé.
Külföldi részvényesi érdekldésre a Társaság elkészítette az
elsbbségi jog gyakorlásáról 2010. július 9-én közzétett hirdetmény
angol nyelv változatát, amely a Társaság honlapján (www.econet.hu)
a jelen közlemény mellékleteként megtekinthet.
Az angol nyelv változat kizárólag a külföldi befektetk
tájékoztatására szolgál, minden eltérés esetén a magyar nyelv
változat az irányadó.
Budapest, 2010. július 14.