Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#27762 rbbj11 Előzmény: #27739

erről van szó. Ezek IS venni akarnak, mert ezek is optimisták. Már elbaltázták a bankuk a pénzüket, de semmiből nem tanulnak. Ujra bukni fognak, ha vásárolnak. Az összes kisbüfivel együtt, akik lebecsülik a medvét.

#27739 Csokigyáros Előzmény: #27617

"A Mol lendülete egyértelműen megtorpant a héten, jól tartja magát viszont a Magyar Telekom . A papír utoljára április 24-én fog az osztalékszelvénnyel forogni, mely támaszthatja az árfolyamot még. A Raiffeisen szerint azonban az azt követő időszakban a 74 forintos bruttó osztaléknál jelentősebb esést fog elszenvedni a részvény, ezért még az osztalékfizetés előtt célszerű eladni a papírt akinek van rajta árfolyamnyeresége. Különösen igaz ez, ha a rég várt negatív korrekció is megindul a nemzetközi piacokon."

ezek szerint venni akarnak... :)

#27617 rbbj11 Előzmény: #27279

700-800 között idén???? Bocsi, de te megfeledkeztél a medvéről....

Lassan megjönnek a első jelek a shortra (már egyre többen túl optimisták: nekem máris egy jel)

#27478 hosszhuszár Előzmény: #27265

Ebben is tévedsz, nem ugra-bugrálok, nem vagyok kényszeres, már nem.

Olyan tapasztalt sem vagyok, mint te, ez igaz, de tanulok:)))

#27477 hosszhuszár Előzmény: #27233

Vadász, csak most olvastam.

Azért annyira nem aggódom, 480-ról 580-ig nem volt olyan csúnya.

#27314 Mummy Előzmény: #27279

Végül is mondasz valamit! (mert jár a kezed) :o)))

Az Oti pl. duplázott szinte az éves minimumhoz viszonyítva! A matyi messze van ettől!

De a másik oldal: a vezetékes profil az utolsókat rúgja, a mobil viszont szerintem túl szaladt a csúcson! Hogy miben tudnának előre rukkolni, egyelőre nem látom!

#27279 bargain_hunter Előzmény: #27276

Ismerhetsz már!

Én közép, hosszú távra spekizek.

Nem is értem mit keresek itt színtiszta daytraderek között! :-)

Érzem, hiszem, tudom, hogy nem itt a helye ennek a papírnak.

700-800 között lesz még az idén.

Az meg jó pénz nem ennyi időre? Ugyi? :-)