Az majd akkor ráér mikor fordul, ha egyáltalán fordul, nem kötelező a célár elérése után fordúlni, ez csak egy elmélet.
Az majd akkor ráér mikor fordul, ha egyáltalán fordul, nem kötelező a célár elérése után fordúlni, ez csak egy elmélet.
Kényszerű zárás volt, 23601 volt a nyitó. Likviditási gondok voltak...
Átlagom így 22.000 körül maradt
rossz lett mégis..ezt nem hittem volna..annyi rossza dat után további rosszak jönnek.
Ezek szerint kb 23500 on nyitottad,és most zártad? Némi lét benne hagytál a piacban hogy irányba álltunk lefelé :D
szvszs meg nem...6 nap masszív usa és ny-eu emelkedés után mit vártok még??? én személy szerint 2-3 nap korrekciót.....egészségesebb is lenne az emelkedés, ez már nagyon erőltetett volt....
Zártam 5 konti BUX short határidőt 700 pont nyerőben. Marad még 30 konti
És utána,minek,hová és meddig a felfelé?
szerintem adatok jók lesznek....ami most megy az a long kirázás...short beültetés..
de 7 perc múlva kiderül.
nem kicsit bosszant a short zárás... jellemző...
tegnap is lefordultunk a 23200 ról, meg ma is..nagyjából....
nem tudtam ma reggel idejönni...ezért megmaradtam egálban.
a reggeli SP +0,70 -est elnézve nem gondoltam volna hogy visszaesünk...most meg már nem merek shortba menni.
én csak ezt ismerem, amit írsz az jogos
hati is horror
de nagyon drága! A külföldi rendszerekhez képest!
Remélem az EQ hamarosan megoldja ezt a problémát, elvileg már a múlt hónapra ígérték az új rendszert, de se híre se hamva! :(
Még említést sem tesznek az oldalukon róla!
én számítok még egy körre felfelé ma...aztán ki tudja....ilyen könnyen nem adják meg magukat USA -kok szerintem.
Bux 23e,hati 23,2e,Oti 2,4e az akadály,sztem ez elég jó iránymutatás hogy mit tegyen az ember :D
Magyar piacon is lehet napon túl bluekat shortolni,Ricsi is ezt teszi.