Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: Jogerősen pert nyert a Sláger Rádió az ORTT ellen

#279358 zeeh_ Előzmény: #279351

"A Sláger Rádió "elvárja" az ORTT-től, hogy a jogerős ítéletben foglaltaknak tegyen eleget, azaz haladéktalanul mondja fel a Neo FM műsorszolgáltatási szerződését, és hozzon jogszerű döntést az országos rádiós frekvenciapályázatok ügyében."

Na, most ez alapján tök úgy tűnik, mintha a Sláger nyert volna és fel kell bontania az ORTT-nek a szerződést a Neoval. Erre dobták be 102-ig a pakkokat. Utána meg kijött a BÉT-en az Econet közlemény, miszerint semmi pánik, marad a freki.

Azt kellene elővenni, aki a fenti cikket írta, mert szvsz ez rohadt manipulatív hír volt, amit számos híroldal átvett.

#279351 kosami Előzmény: #279345

Ki volt ez találva ill. ilyen módon tálalva ,csak kevesen dőltek be a bulvár hireszteléseknek.

#279345 zeeh_ Előzmény: #279336

Én is a bölcsis pakk megmaradt részével, de addig nem akartam lépni vele, amíg nem láttam a részletes tájékoztatót.

Az első hírek nem voltak biztatóak, mert rádió nélkül ennek a cégnek kampó lenne szvsz, de így második nekifutásra látszik, hogy a szenzáció hajszoló média inkább a Sláger álláspontját ismertette és nem a tényeket.

Most fizethet az Emmis 8+3 millát még a cirkuszért perköltségként, ez igazi unikum. :D

#279336 kosami Előzmény: #279329

Egy páran átélték a pokol kapujának kényilását:))

Bevallom én is:)))

#279333 zeeh_ Előzmény: #279331

Amennyit kezdetben közöltek az ítéletről a médiák, nem is volt ez a mozgás annyira meglepő.

Odaát is írtam, hogy az ítéletet kellene látni, hogy pontosan mit tartalmaz. Szerződést kell-e bontania az ORTT-nek vagy sem. Ha bontás lett volna, gyorsan visszament volna 5x Ft-ra, ez nem kétséges. Így viszont jó, mert megúszták és megvan a remény arra, hogy majd egyszer a távoli jövőben papíron is nyereséges legyen ez a cég, ami rádió nélkül egész biztosan nem sikerülne szvsz.

#279329 zeeh_ Előzmény: #279325

Így már szebben fest a menyasszony. :)

Akkor rendben van, a Sláger meg verje csak a nyálát, nem megy vele semmire.

#279325 kosami Előzmény: #279315

"A mai napon kihirdetett másodfokú ítéletnek az FM1 Zrt. által

hasznosított országos rádiós frekvencia birtoklása és mködtetése

tekintetében nincs közvetlen hatása.A jogerssé vált elsfokú

ítélet ugyanis azt is kimondta, hogy a polgári bíróság nem

kötelezheti az ORTT-t az FM1 Zrt. msorszolgáltatási szerzdésének

felmondására."

a Sláger

Rádió Zrt. felperes fellebbezési kérelmeit elutasította és a Sláger

Rádiót - az els fokon megítélt mintegy 8 millió forinton felül –

mintegy 3 millió forint másodfokú perköltség megfizetésére

kötelezte."

#279317 Zotya32 Előzmény: #279315

http://www.mediapiac.com/media/radio/Danubius-Slager-dodonai-dontesek/3870/

"Másodfokon is pert nyert az országos kereskedelmi rádiók frekvenciapályázatával kapcsolatban a hullámsávok két korábbi birtokosa. Csakhogy a bíróság egyik esetben sem rendelte el az újrapályáztatást, vagy a tavaly kötött koncessziós szerződés felbontását – értesült portálunk. Részletek később."

#279315 zeeh_ Előzmény: #279314

Többmillió papírt nem fognak tudni önteni, mert ennyit nem fog felszívni a piac szerintem.

Remek. Ráadásul ezzel a tőkeemeléssel még f*szán fel is hígítják.

#279314 concorder Előzmény: #279312

ez egyértlemű!

akinek van jobb ha menekül ebből a papírból..mert itt több millió papírt öntenek a nyakukba!!!

lásd keg,genya,phyl

mondjuk azért ez egy sajnálatos dolog...:S

sok kisember a nagy beletépésbe belevett és hosszútávra reménykedett h jó lesz...

de így hogy ha elveszika rádiót totális csőd előtt a cég...

#279312 zeeh_ Előzmény: #279309

Igaza lesz exnek. Gyanús volt ez a gyors tárgyalás és ez a gyors tőkeemelés. Pláne, hogy már előre megszellőztették, hogy ősszel lenne egy újabb...

Új pályázat esetén tartok tőle, hogy esélyük sem lenne Fidesz 2/3 mellett.