sztm vegyi véduruha jó a szűnyogok ellen, mint amcsi fillmekben :) Én is ma megyek balcsira, de horgászás nem lesz..
sztm vegyi véduruha jó a szűnyogok ellen, mint amcsi fillmekben :) Én is ma megyek balcsira, de horgászás nem lesz..
mondasz vmit, azért vízparton kicsit elviselhetőbb ez a hőség, szúnyogok ellen kell felfegyverkeznem, amit használok riasztót kicsit kevés. :D
ebben a melegben horgásszál halászlében, eredmény ugyanaz, de azt legalább megtudod enni utána...
:)) hiába az élet nem habos torta. Azért a látványban gyönyörködhetsz még, apró örömöket is meg kell becsülni. :D
Hétvégén megyek horgászni kicsit, de ilyen melegben max hajnalban, vagy estefelé.
kihagytam.
Mérges vagyok a cadjpy short miatt. 7 napik kotlottam, kis bukóban dobtam, visszatesztbe beszálltam és mire stop ment volna rá addigra minusz lett.
gbpusd-t nem értem és eurcad-ot se... (Mindben fordítva állok... :)) )
Meleg a víz, így semmire nem lehet itt horgászni:(
Bár szép hölgyek vannak a parton, de ha a kukacomat belógatnám, a nejem fasírtot csinálna belőlem:))
Így marad a tőzsde, mint izgalom:))
Ottó oil long, order teljesült 75+1$ szinten, nem biztos, de ..........:))
Magán?
Július elején mentük el egy hétre. Mikor vissza jöttem a 2100-as bekerű certik 1100-et értek. 2500 körül dobtam utána ment jóval 3000 felé...
Jún. vagy Júl. nem mindegy. Pontosítok, júl. 13. emlékezetes nap számomra:(
hát én nem úgy emlékszem. Június utolsó napjaiban dax longra tettem. 1 hétig nyaralás alatt azt nézegettem, hogy mikor éri el újból az 5000-es szintet. Utána persze volt, de előtt majdnem kiüttotek 4250-es certivel...
Nézz rá tavaly júliusra:))
A bankos és a GE gyj. hozhat izgalmakat, feszítjük a húrt, kérdés meddig bírja. Most a türelem a legjobb, nyár van élvezzük az életet.
Daxli megcsinálta a 140-et /ugye/ és kilépett felfele, de innen már síkos a pálya annak aki lemaradt, persze csak szerintem. Most kivárás és figyelés, lesz sokkal jobb és egyértelműbb beszálló, vagyis marad a nyárüzemmód részemről:))
meseljetek ezekrol a tolofajdalmakrol egy picit? mi az elkepzeles? :)
Fel, vagy le 17.65-18.25, a választ hamarosan megtudjuk:))
:)) olaj is "jó" útra tért, már csak a XAG kell hogy megemberelje magát, és hurrá nyaralunk:))
Mire jó a privi, mi legalább tudjuk miről beszéltünk:))
Nah csak megjöttek a nyári tolófájdalmai a downak :), szal +-pár nap és minden a kotta szerint :)
fiatalosan fogalmazva, lájkolom :)))