remélem is....
na most meg hogy lezuhant a hati most is...erő nincs benne
remélem is....
na most meg hogy lezuhant a hati most is...erő nincs benne
Volt egy kb -2 hetes periódus amikor hambiék lassan felfelé csorogtak,magyar piac pedig egy helyben állt,nem engedték felfelé,nem tartom kizártnak ezt most sem,dow múltkor 10450 fölé nem tudott zárni,az innen száz pont,náluk csökkenő alj volt,nálunk dupla alj,az hatiban innen felfelé max pár száz pont,szval nem dőlt el még semmi 1értelműen.
nem sokan számolnak vele sztem...magam is szkeptikus vagyok, de ezzel, h. a tegnapi usa-ra nem emelkedünk hevesen, csak nő az esélye a hosszabb longnak
Nem lesz az meglepetés ha megtörténik mert benne van a pakliban,csak nem örülök majd neki :D
ami sztem meglepetést okoz majd, az a 23100 feletti kitörés...
lassan lehet hogy kezdem eladni a fedezeti longjaimat én is.
Nem így kellene inkább nézni azt az éket? (Csak ugatom a témát, de ez a benyomásom.)
grat..szép teljesítmény..akkor most már nyugodtam mozizhatsz :)))
23500 a duplaalj célár
Én pont ezért szeretnék megszabadulni a tegnapi véletlen longjaimtól! Futottam is a piac után, hogy eltudjam jó áron adni, de nem sikerült, így most csendben várom, most már 200 alatt.
Én kiszálltam, 21000-ről volt pár longom, meg OTP longom is 4770 körülről. Eddig 41,1% a gazdasági éves eredményem.
Azért ezek a szintek azért nem adják olyan könnyen magukat,Molly Rg csúcsközelben,Oti kitörés előtt (?),rossz vicc ez az egész...