Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX ÉS HATIJA Fej-váll szerint.

Re: Fej-vállak

#281318 Robag Előzmény: #281120

Hathor koma, egyre gyönyörűbb ez a fejváll! Nem gondoltam volna hogy ilyen szépen meg lesz rajzolva. Hiába, még mindig több türelemre van szükségem...

Mindenesetre viszket a tenyerem hogy újból ráadjak. :)

#281120 Hathor Előzmény: #280586

Láttam múlt héten nagyon izgultál, hogy a tankönyvi mese elmarad.

Tegnap jöttem haza, honap megint elutazok, hétvégén jövök vissza, addig felrakok egy mai képet.

Stoh ráfordult, 50, 100,200MA alá bekerültünk. 50-200cross meg volt. Kb 40ponttal zárták buxot 50MA alá.

Gratulálok a bátor shortosoknak! Örülök Kerikoma sikeres zárásának is.

Üdv.

http://www.postimage.org/image.php?v=TsaDXXS

mehet az oldalazás tovább a sávban

#280586 Waszeitung Előzmény: #280098

Csak bejönni látszik a fejváll,grat érte Hathor,és kellemes nyaralást,kellemes 16e alatti bux befigyelhet...

#280563 kerikoma Előzmény: #280098

kicsit fel lélegeztem.... kicsit:-) Tudom, hogy hamarosan nem leszel és köszi:)))

jó nyaralást:-)

#280098 Hathor Előzmény: #280087

BUX 100MA 22802ön naposon, az alatt lélegeznék csak fel egy kicsit shortban, bár Te messze vagy onnan, ha bejönnek a várt dolgok akkor jó lesz az, mondom ha követi a várt vonalakat.

#280072 Hathor Előzmény: #279992

Ezt félre értetted szerintem.

A lila vonal csak követi kb a trendeket, kirajzolja a fej-vállat!

Én személy szerint kb. ide vártam buxot, illetve múlt héten volt egy dupla alj az alapján 24K kb. hatiban, még azt is bele látom, láttam. A 24K-t írtam a blog nyitásakor, akkor a ferde nyakvonal miatt, ami a fej-vállban volt, de azóta meg volt a sima egyenes nyakvonal is.

Szóval a bal válla itt volt 23Knál az most meg van, kérdés mit kezd innen, a Mozgóátlag köteget átvittük naposon 100MAt is. Jelenleg egy sávot várok nyár végéig amiben mehet bux így 23, 23-5-és 20.5között jobb vállra gyúrva még. Ellenben ha már 21K alá megy, akkor nem nagyon hiszem hogy visszajön fel, de ez az időtávtól függ. Szeptemberig van ideje mászkálni a sávban, de alapvetőne elliott C, fej-váll célárának kéne következnie majd, így nem mondanám, hogy 21.500 után up, sőőttt.

20Kt törnie kell vele. Írtam, hogy 15K környékére.

Minden esetre ezeket a hsz.eket csak olvasmányként javaslom, nem megjátszani, max összegyúrni a saját gondolatokkal.

Re: Haladunk tovább

#279089 fordgtshelby5000 Előzmény: #279065

Szia !

Megnéztem ezt a topicot is---tetszik.Kezdőként lehetne néhány bugyuta kérdésem?

Akkor most elvileg a hatit 23.5k környékére várod és onnan le.Ez a tegnapi záróhoz képest 600 pont felfelé......22890 volt.Az otp max értékét hová tennéd?Innen kb meddig mehet le a hati és az oti-utána egy sávozást írsz.....itt oti és hati mekkora sávban fog mozogni?

Bocsánat a sok kérdésért-ha válaszolsz azt előre is köszönöm.

#279088 BudFox Előzmény: #279065

ez jó is lesz igy....ma megcsináljuk a tetejét, vagy holnap, holnapután...

aztán le ?

#279065 Hathor Előzmény: #279062

Nagyon fagyogat az oldal nálam, így nem a napi tippbe, hanem ide rakom a rövidebb képet is.

http://www.postimage.org/image.php?v=gx7i83S

Parabolikába megy fel, még holnap talán egy kiugrás fel, de lassan jönnie kell le, tesztelni vissza az emelkedő vonalakat, majd sávozni tovább egy jó hónapot.

100MA, 200MA között vegetálunk, ez nálam most a szint, majd feljebb a bal váll, utána vissza sávba, majd le elliott Cre.

Természetesen előbbi hsz-be C helyett B. a helyes, ott elírtam.

Hiába késő van.

#279062 Hathor Előzmény: #268359

Kerikoma,

csak ide rakom be a rajzot, mert még mindig a fej-váll látszik nálam elliott C-vel.

Jelenlegi rajzom messziről, kicsiben, naposon.

http://www.postimage.org/image.php?v=PqqI8XJ

Ma 22773on van sima BUX MA. azt nem nagyon akarja átvinni, eddig az fogott várt szerint, ezt mindenképpen figyelném holnap.

Azt átugorva a bal váll tetőt raktam sávetetőnek, aztán meglátjuk az fog-e.

Stotahstic is fent van a túlvetben, de belefér még egy pár nap vakera sávtető felé szerintem, de többet én egyelőre nem várok.

Sajnos majd két hete alig figyelem a piacot, abban is csak buxot max.

#268359 Hathor Előzmény: #268337

így van, most már nem ferde, így simán a bal váll körüli csúcs lehet adott.

#268337 Robag Előzmény: #268236

Mivel már nem ferde a nyakvonal, a jobb váll teteje is jejjebb kerülhet a blog képen látható 24k-ról 23k környékére.

Kicsit Lemaradtunk amcsikhoz képest a jobb váll építésben pillanatnyilag, de nem kell rohanni.

#268279 Hathor Előzmény: #268236

S&P is pont 1111.7en állt meg ha jól látom, 1112öt írtam első célárnak ide a blog képre, majd 1148-1150 mint lehetséges cél.