23230-on álltam a tegnapi longjaimmal eladáson!
Most, hogy longom van, itt tokol ez a sz*rkupac 200 alatt. Ha shortom lenne 300-on nyitunk gappel.
Jah,csak nem mindig sikerül rajta röhögnöm,nem tudom kitalálni hogy mennyire akarják ezt a kupacot felrángatin,bux kb tickre ott ahol előzőleg lefordulnunk,Oti is múltkori csúcs előtt most,szval fejváll kb teljesült is,pár száz pont hatiban benne lehet játék téren és Otiban is benne lehet egy tréfás 5400 fölé cibálás...
Normál körülmények között innen short a kézenfekvő.
Már értem, hogy miért szüntették meg a kabarét a Kossuthon. :) Itt egész nap az van!
igen, az utolsó esély...mmint mielőtt shorttal nagyon megszívom. Shortot zártam közben, a longgal megvárom mit cinál ma USA
Itt nézem a reált az oldalon. Most mi van tulajdonképpen?
az mindig nevetséges...
attól félek, longba kell fordulnom a teljes csatahajóval
short csökkentve
Sziasztok,
csak benéztem mára most.
Azért szintnek a 100MA-t nézném buxban. Egyelőre alatta tanyázunk ha jól gondolom.
Lehet megnyitom markerst megnézni mi a pálya.
Napi tippben esetleg valami képet kreálok.
Sziasztok,
csak benéztem mára most.
Azért szintnek a 100MA-t nézném buxban. Egyelőre alatta tanyázunk ha jól gondolom.
Lehet megnyitom markert megnézni mi a pálya.
Napi tippben esetleg valami képet kreálok.
longban voltam 8-900ig, ott fordítottam (még 3 napja v. mikor). Mai záróval volt -100 pontom. Hát, most gondolkodóba esek talán holnap.
már 1170??? :OOOO A héten? Nekem csak bux shortom van, és egyelőre az nem is emelkedik. De sztem SP-nek is itt a vége, még max. 20-30p.
Egészségetekre!Mi már megtettük a haverokkal jó kis csobbanás után,hekkel kiegészítve:D
Sztem erős szintek alatt van a piac,így arra gondolok hogy holnap bővítek egy részt...
Köszi, ezen is filóztam, ha nem muszály már nem váltok, de épp egy jó hideg sörre gondolok és meg is fogom most inni az egészségetekre:-) Csácsá:)
Te nem longban vagy?
Én is a nézegetős pozit vettem fel,vmiért nem akarok hinni a szememnek,Otinak 5,4e az akadály,Mollyt vagy Rg-t kell új csúcsra húzni ha kergetni akarják a piacunkat,szval fedezős papírt sem látok most amivel kompenzálnám a hatishortot,vszeg 24e hati magasságáig nem is fogom elhinni ezt a csodát,én még mindig a shortban látom a jövöt....függetlenül hogy a nagy emelkedést végigadtam,mindegy ha ATH ra megyünk legfeljebb veszek 26e felett hatit :D
Kerikoma csökkents poziméretet,amennyire szükséges,apránként...