Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: nincs cím

#279076 Scipio Előzmény: #279067

És ezekkel volt a legkevesebb mérgem ma ill. tegnap...

Off: itt rögtön lehet is dühöngeni miatta... :))

Szóval én meg most kezdtem a te ajánlataid egyikét, a Nien Cheng könyvet, még hatodikosként kaptam jutalomként, de akkor kicsit fiatal voltam hozzá...

#279067 banyaiz Előzmény: #279063

látom keményen tolod Appeninn, Keg, izgalmas papírok. :D

Mindjárt végére érek Koestler könyvnek amit ajánlottál, érdekes volt.

#279063 Scipio Előzmény: #279038

Jó kis mutyipapírjaim voltak ma, Keget kiakasztásnál vettem, Appeninnt ma először láttam könyvben, ennek örömére két kört csináltam vele, Econet meg beragadva volt, Rfv és Tvk pedig swing múlt hétről... Mol a kedvenc blue, Mtelekom meg régi kutya-macska barátság :))

A Mol nem short lett volna, hanem az 560-as longom zárása 820-nál, be is tettem, csak mivel ma minden kiszállóm után legalább még 1x annyit emelkedtek az eladott papírjaim mint amennyit hoztak, gondoltam nem követem el újra ezt a hibát, a poén az, hogy pont ezt az egyet kellett volna ott eladni, az összes többit meg tartani...

#279038 Profi_now Előzmény: #278945

Hát ez egy szép kosár volt...hogy sikerült összehozni?

Ilyenkor shortra gondolni sem merek, megégtem már hasonlóan.

Re: Nem vagyok dühös már megszoktam...

#278981 Very Mary Előzmény: #278979

most jövök rá...a fórum hiánya...Főnök ilyen esetre nincs valamilyen kompenzáció ? ;-)

Re: Nem vagyok dühös már megszoktam...

#278979 Very Mary Előzmény: #278978

tényleg nem düh ez csak a múlt heti szép nyerőt lassan elégetem...erre broki haver aszongya: "A hiba az ön készülékében van"...vazzz köszi :-)

Nem vagyok dühös már megszoktam...

#278978 Very Mary

hétfői hati shortokat dobtam 23K felett, azzal a lendülettel long...mondok száguld itt minden...záróban apró veszteséggel kiszálltam volna...pfff záró...oda jutottam h usákiában bízom tartson ki a happiness

#278972 Balázs István Előzmény: #278964

Én se unatkoztam, bementem shortba (ez is a dühibe való, mert kolüvés van Usában). Meglátjuk mi lesz vele, a napokban eldől...

#278964 Scipio Előzmény: #278958

Némelyik dt volt : Appeninn, Mtelekom, a nem említett Keg - legalább az szépen hozott...

A többi meg vagy elérte a céláramat Tvk, Rfv, vagy régről beragadt és végre kidobott pakk volt: Econet

A Mol meg vegyes, egy része múlt heti, a többi mai dt-re vett, mindkét változatát dobni kellett volna, de pont ezt az egyet tartottam meg...

Azért mint látható nem unatkoztam ma :))

#278956 Scipio Előzmény: #278951

Longerként igen, a lehetséges nyerő 1/4-ét sikerült kivennem és még be is ragadtam 2 részvénybe, de shortosként tiéd lehet a pálma, bár szerintem mindketten szívesen lemondanánk a címről...

Nap lúzere... Mai eladás…

#278945 Scipio

Nap lúzere... Mai eladásaim: TVK: 3120 - 3250-en zár

Mtelekom: 680 - 693-as zárás

Appeninn: 282 - 290-en zárt

Econet: 105 - 108-as napi csúcs pár perc múlva

A korai kiszállások miatt visszavontam a 20 820-as mol eladási ajánlatom ahol el is ment volna, erre 20 450-en zárt, no comment...

#278943 BudFox Előzmény: #278921

aztaku....:-((

hát ez elég pech....de ne csüggedj..holnapra lehet hogy magasabban nyitunk

#278875 matgab Előzmény: #275395

k.vák , büdös, phaszát, hogy folyjon patakokban a vérük, rákosodjon meg a retkes anyjuk 3,14csája, amikor az apjuk rothadó kapufélfára kiakasztott belét a rühes kutyák marcangolják!

Már kicsit elegem van abból, hogy mindig akkor fordul a piac, amikor eldöntöm, hogy haladok a piaccal!

#275391 filter Előzmény: #273581

Mázlista.:)

Gratula hozzá...

Nekem egyszer volt hármasom a lottón és ugyan akkor egy másik szelvényen eltaláltam a másik két számot is.

A nagy ötös helyett be kellett érnem egy 3-as és egy 2-es találattal, két szelvényen találtam el mind az öt számot.

Lehet megint vennem kéne, már jó ideje nem lottózom.

#274943 Zabás Előzmény: #274784

Te lettél volna az egyetlen aki ismerné a 2 legnagyobb nyereményt megnyerő szerencsést! :))

Letoltam volna neked a hatit 20K alá! :)

Ennyi pénzből, jobb nőkre nem telet neki???