Tudom, de sajna a stoppom átugrotta valamelyi nap és azóta visszavárom, és mindig feljebb megy és megy.... elcseszerintettem ez van... Persze 26 K-ig nem tudok bővíteni...
Tudom, de sajna a stoppom átugrotta valamelyi nap és azóta visszavárom, és mindig feljebb megy és megy.... elcseszerintettem ez van... Persze 26 K-ig nem tudok bővíteni...
Hát nem tudom, én nem engedném elszaladni, ez nem olyan, hogy kiüli az ember..
Köszi, túlélem... mellé nyúltunk egy páran szerintem rendesen... 300 fölött leszek bajba, mert még nem döntöttem el, hogy melyik részvényt adom el, de mindegy, Csokibá példáját nézem és csak bővítés lesz felfele, mert a lufi szerintem nagyot fog durranni, de ez szvsz...
Részvét.
Nem túl shortos most a piac, viszont eléggé utálom az ilyen "egyértelmű" jeleket - nem vezet jóra.
Lefordítva otp-re és hatira, 5350 és 23300 nyitás után lecsorgás (szerintem).
pislogok is...
Ennyi nékem a short pakk, holnap reptetve lesz, matgab jól járt, hogy zárta őket..... Csak du. 2 után érek vissza, tuti likvidálva leszek:( Habár kicsit vissza adott usákia, de szerintem nem számít....
a héten??? kemény vagy:D
de fizetnék neked ha 1170 meglenne a héten:D
én pedig a longokat,1170-ig várom már sp-ét.Még a héten.És remélem beigazolódik a 24 ezer feletti célár.
azóta is tartom a shortjaimat. Nem bővítettem. Nézegetem.
mondanám h kapsz egy fagyit ha így lesz de azzal nem lennénk előbbre :-DDD
szerk.: nem lennél...
22900 bux fibo,azzal küzdöttünk,bár adni én sem mertem,Gentle rakott be pár szép linket usa topikba nézz rá lehet ott sem fenékig lesz tejfel :D
Nem értem mi van.Azt hittem 23200 felett leszünk ilyen Usa nyitóra.Vagy valamit előre áraztunk?:)
Én kisi longot nyitottam,de nem ilyen zárásra számítottam.
Na mindegy.
még nem biztos...lehet hogy holnap 300 ponttal feljebb nyitunk megint
mégis adni kellett volna?:))