Kezd egyre jobban idegesítő lenni, hogy USA nélkül létezni sem tud a BÉT :(
Meglátnak itthon egy kis pirosat és máris menekülnek :(
Kezd egyre jobban idegesítő lenni, hogy USA nélkül létezni sem tud a BÉT :(
Meglátnak itthon egy kis pirosat és máris menekülnek :(
ez volt a longos kiugrtás...már mehet is még feljebb.
amit a shortjaim fedezetéül vettem 23000 -en még nem adom el én sem...csak ha zuhanás látszik.
Sajnálom:(
Nyugat szárnyal, és alig várják, hogy jó gyj-k legyenek és széttépnek mindent.... Nem érzem magam jól a shortba most... A faktor sem működik mostanában jól:D
kerikoma, ne zárjál, én már zártam (23165) , ez azt jelenti, hogy esni fogunk !
De venni itt már meg nem merek!
Az eddigi longjaimat eladtam, mert el kellet itthonról mennem és 23070-en sikerült eladni, akkor jónak látszott! Nem mertem itt hagyni a nyerőt, még stoppal sem. Így jártam!
Én nem adok rá, amilyen mókás kedvűek résezünk holnap, aztán pisloghatunk:)
kt szép magos
tickre megcsinálta a hati 2010-06-03-as tetőt akkor, 23188-ról fordult
naposon a 100-as meg 23296-on van, USA is a végéhez közeledik 1100-at tuti nem fogja átvinni elsőre, sőt szerintem a napos 50-100-200 /hetes 50-ról fordúlni fognak amik 1090-1100 közt vannak.
Így Ricsi módszerét kipróbálva elkezdem építgetni a shortott 4 konti kezdéssel 23200, ról, remélem záróban akár még fölé is zárják és akkor úgy azon az áron tudom adni :)
likvidációs gondjaim lesznek, vagy dobnom kell valamelyik rv-t, még nem tudom mit csinálok...
Tavaly július végén ugyanígy jártam, jövőre nem fogok...:)
Én még élvezem ezt az ingyenszínházat,de nemtom meddig....22,9e fibo szint buxban,onnan egyenlőre le is perdülni látszik.
300 felett zárom shortjaim, nem várom meg a 24 K-t...
Már megint túlörüljük a világot,semmi extra :D
Shortban ülve kissé aggasztó hogy Rg és Molly nem oly messze a múltkori csúcstól...
adatokat nem nézik az idióták...
usa is egyre mélyebb kakiba van de azt nem hiszik el csak azt h mit hazudnak a vállalatok... na ez a szánalmas dolog nem győzike
én most már nem fogok napon túlra átvinni longot azthiszem...eladom zárás előtt..túl rizikós. mert mi van ha esnek a gyorsjelentésre ? adatok is vacakok lettek.
még ma menni akarnak nagyon.
felfele áll minden,részletekre nem adunk ,pénzt be, gép ki, ezt kéne