Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: Köss minél olcsóbban! - Nagyító alatt a hazai brókerdíjak

#287374 Margaretta Előzmény: #287372

Ez a link a Portfolio mai címoldalára visz engem

Melyik brokit?

#287109 AzHofi

Hello, tudtok ajánlani olyan brókert, akinél azokkal lehet kereskedni, amikkel pl. a budacash marketstar-ban (cfd, fx, ilyesmi), plusz metatraderen keresztül lehet?

Megint hozzák a formájuk…

#286822 zeeh_

Megint hozzák a formájukat, nem jön meg a belépő kód SMS-ben.

Megy másnál? (Illetve, ha benne vagytok, ne lépjetek ki, nehogy ne tudjatok visszalépni, csak olyan nézze meg légyszi, aki nincs jelenleg belépve).

Sajnos még pár napig ezt a szutykot kell használnom.

Sziasztok! arr lennék k…

#284757 okostodi

Sziasztok!

arr lennék kíváncsi, hogy volt-e már valaha valaki közületek, vagy tud-e olyan élő eberről, aki volt a brokerszamla.hu (azt hiszem Bforexnek hívták őket még nem rég) alapoktatáson és hasznosítani tudta-e az ott megtanultakat.

illetve ha bárki tud róluk valamit, azt megköszönném

equitas

#284382 ikszf

EQ-nál picit eltévedtek. Több éves késés után bevezetik, hogy vásárolható bef. alap is: egy k&h-s pénzpiaci alap. Minimum 500 ft vételi és eladási jutalékkal :)))

A külföldi piacok elérhetőségéről még mindig semmi hír nincs? Nemhogy júniusra, de júliusra se sikerült összehozniuk.

Re: nincs cím

#278860 Amatoregy Előzmény: #278852

Erre jók az amatőrök..

Bár a jobban tetszene, ha éles rendszerben a tőke összege lenne átírható... :DDD

#278843 Pityke35 Előzmény: #278830

Az lesz majd...jó ötlet!...most a technikai elemeket illetve a platform kezelését szeretném elsajátítani arra ez most jó lesz aszem.

Mi az a lot? (soha nem devizáztam még, ill ilyen komoly kereskedési platformot sem próbáltam, ezért vannak ily amatőr kérdéseim:))

#278842 archenius Előzmény: #278827

Valamit még nagyon keversz. A 0,1-es kötésméret, és a tőkeáttét nem így függnek össze.

Amatoregy:

3000 a legkisebb választható számlaméret. Vagy ha kisebbel szeretne indulni, gyorsan lebukja addig. :)

#278827 Pityke35 Előzmény: #278817

Értem..köszi!

Akkor már azt is értem, h miért lehet 0,1-es pozit is felvenni. Gondolom akkor csak 10×-es lesz a tőkeáttétem.

#278817 archenius Előzmény: #278810

A demó számla megnyitásánál lehet választani, utólag nem módosítható.

File / Számlanyitással csinálj egy másikat, ha ez nem szimpatikus így.

Éles számlánál utólag is módosítható.

A tőkeáttételtől nem függ a nyereség veszteség mértéke!!!

#278810 Pityke35 Előzmény: #278804

Ez az! :)

Erre tudod a választ?

szerk...a tőkeáttétet hol tudom szabályozni? Az első eurusd shortom 100×-os áttéttel ment, ami kicsit sok így tanulgatni! :)