Regisztráció Elfelejtett jelszó

ingatlan (ügynökök kíméljenek)

Re: nincs cím

#279199 fordgtshelby5000 Előzmény: #279166

Múlt héten volt évfolyam találkoző és volt köztük egy Duna Houses is...vele beszélgettünk.....meghallgatva az érveim 80%-ban igazat adott........sajnos----mert az nem jó jel .....én pesszimista vagyok-nem kicsit nagyon ebben a kérdésben......Magyarország fullra eladósodva -így ft alapú támogatott hitelek-ami megint sok száz milliárd költség évente kizárt-enélkül pedig halál....sok nagyon sok a lakatlan ingatlan ---nagyon sok majd 100k a már árverezendők száma..stb-stb.....egy lehetőség van...venni 30-40%-on és eladni fölötte......de ez meg nem az én lelkemnek való!

#279166 Ozzy_ Előzmény: #279158

ingatlan short =)

lehet igazad lesz, de lehet, hogy longolni kéne.

Majd a jövő eldönti.

Én bérlek is, meg saját is van (fedezeti pozíció =) )

#279158 fordgtshelby5000 Előzmény: #278971

én inkább majd bérlek ...ha eladtam....nem lesz itt már igazi ingatlan piac......funda?makro és mikro gazdaságban?.....az autóm az fontosabb----lakást bérelni bármikor lehet--------legfeljebb nem fizetek lakbért.....

#278971 Ibiza Előzmény: #278963

rakd fel..

sztem venni is érdemes 5évre..

anno vettem lkást 1gurigáért 6év múlva eladtam 8ért.. közben benne volt a cégem..

#278802 Ibiza Előzmény: #278686

akkor menj a másikra..egyszerű..itt saját ingatlanok vannak..nincsenek 800milkás ingatlanok..amiked a hozzád hasonlóak csak néznek..és tök felesleges..

mert akit érdekel a 800milkás az nem ide járogat..

ha nekem nem tetszik valami akkor nem nézem..

#278695 snail Előzmény: #278689

Most is vannak jó (nagyon jó) áron ingatlanok, minden kategóriában, biztos egyre több is lesz, de én nem hiszek az "elszabadult piaci áresés" - ben.

De amíg az otthon centrum nyilatkozataiban az szerepel, hogy most aztán itt az alja és innen drágulni fognak az ingatlanok, addig inkább csak nézelődni kell :)

Na de ne szemeteljük tele a fórumot...

#278689 fordgtshelby5000 Előzmény: #278686

Egy bankos ismerős mondta-hogy most kb.30-32000 ingatlan vár árverezésre-kilakoltatási moratórium 2011 márciusa...de utána ha ezek bejönnek féláron???Elszabadul a piaci áresés-jól látom?

#278686 snail Előzmény: #278645

"gondoltam legyen egy valóban nyugodt ingatlanos hely"

Nos, hát úgy néz ki sikerült egy nyugodt (kihalt?) helyet létrehoznod, ahol már csak Te rakosgatod be a 2-3 ingatlanodat.

Nem vagyok ingatlanos, csak keresgélek és ha megengeded, írok pár észrevételt.

szerintem, nincs semmi értelme beraknod egy hivatkozást, ami az ingatlan.com üzleti ingatlan kereső lapjára mutat.

Ha hozzád hasonló laikus (nem ingatlanközvetítő) látogatja meg - és még a web világában sem nagyon járatos - itt már nem is nézi tovább

Ha észreveszi a címben a kerületet és utca nevet (és még mindig van kedve keresgélni) akkor azt látja, hogy az ingatlan.com kidob neki, kb azonos paraméterekkel rendelkező de 2-3 millióval olcsobb ingatlant

Ha még tovább megy (amit már erősen kétlek) és tudja, hogy a link végén az a szám egy azonosító amire lehet keresni, akkor azt látja, hogy egy ingatlan iroda is próbálkozik az eladással.

Bocs, de komolyan nem látom így értelmét a fórumnak :((

#278151 Ibiza Előzmény: #268399

krepes-szilasliget 32,5millió közvetítő nélkül..csendes utca a közelben erdő szőló hatalmasakat lehet sétálni..kisebbség erre nyomelemekben sem.

láncház..a falak nem érnek össze.. kb 5éve épült..a képek készülte óta szép fák vannak a telken..

http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01729_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01732_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01734_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

M3-asról egy egéruton gyorsan elérhető..

#276695 hosszhuszár Előzmény: #276576

Földszint udvarival el vagyok látva....:((

Az 53nm-est lehet, hogy eladnám.

Garay tér, kiemelt övezet....

Mit szólsz?

törölve

#276688 rbbj11 Előzmény: #276624

én mindössze válaszoltam egy nekem írt hsz-re, ami pedig a topic témájába vágó megnyilvánulásomra válaszolt. De valóban nem zavar, ha gondolod, moderáld ki.

ps. ha pedig nem a hsz-szel van gond, hanem ingatlanügynöknek feltételezel, az nagyon rossz tipp. :)