Nem értem, hogy miért nyekeregtek, nem látjátok, hogy napon belül milyen szépen kezdünk ékelődni? Mire hamburgerék kinyitnak valamelyik irányba kitörünk. :-DD
Nem értem, hogy miért nyekeregtek, nem látjátok, hogy napon belül milyen szépen kezdünk ékelődni? Mire hamburgerék kinyitnak valamelyik irányba kitörünk. :-DD
Próbáld ki, a kékfrankossal szvsz nagyon finom pincehidegen, persze laza fröccs, nem ütős:D
Abban bízok én is Bud, hogy 23,6 K fölé nem megyünk, mert ha igen likvidációs gondjaim is lehetnek:(
Fröccs vörösborból? De furcsa... Én csak fehérből vagy roséból szoktam fröccsöt inni...
Ha USA nem tornássza fel magát nyitásra..HA..akkor van rá esély hogy esni fogunk...
talán..
Én shortba ragasztottam magam, ezért rá se nézek, 23 K felett bővítek én is, de inkább esésbe bővítenék szívem szerint.
5 után kimegyek a szőlőbe a családdal, de a mi közös ismerősünk a kékfrankos fröccs:)
Én néma csenddel gyászolom buxunkat:))
:D
nekem most nincs pozim, ahogy elnézem nem is nagyon lesz
Én csak 5 után megyek strandolni,haverokkal és egy közös ismerőssel,úgy hívják Oettinger :D
Úgy látom küzdünk a jégen,senki nem mer eladni,mert vszeg új csúcsra megyünk :D ,én shortba ragadtam,úgyhogy felfelé bővítés az én feladatom.
Sziasztok,
elmentetek közösen strandra? így hogy kereskedjek, hogy nem írtok semmit? :o))
Majd mikor visszajöttünk, mert 12-re dokihoz kell mennünk, a kislányt visszük kötelező ultrahangra!
Annyira én sem, de látod, mi tartjuk magunkat. MOL-al eljátszadoznak a fiúk
Úgy tűnik még egy kisebb kört szeretnénk menni felfelé,majd ráérünk összeomlani 1 hét múlva is...bux 22,9e utána a 23,6e a következő szint,szerintem az lehet a plafon,de nem igazán hiszek benne.
Akkor meg minek idegeskedsz? Képzeld el, megnyitsz egy pozit, azonnal jó irányba megy, és 20 perc múlva zárod, hol marad az izgalom? :D