Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#278684 kosami Előzmény: #278682

Csak a természetes és sodrással rendelkező vizeket részesítem előnyben:)))

Köszönöm.

#278683 Bakiba Előzmény: #278680

Nyárüzemmódban vagyok, ilyenkor a legtöbb időt itt töltöm a magyar-tenger partján, ha kell innen dolgozom, 1 óra alatt Pesten vagyok:)) de láthatod lejjebb már ajánlottam is a kedvenc vizemet:))

#278680 banyaiz Előzmény: #278675

Azt hittem vhol Ipolyon, vagy környékén üldözöd őket, horgászújságban olvastam róla környéketeken cserebogárral is fogják őket, kisebb patakokon folyókon, Pinka stb. élmény lehet.

Balaton is nagyon tetszik, mikor ott voltam soha nem horgászat volt az első, így max spiccbotoztam kicsit dévérre általában, de az nagy víz gyönyörű.

#278676 banyaiz Előzmény: #278673

Pest környékén nem vagyok ismerős. Szálkai víztározó, Fadd Dombori (ritkán) , Duna . Tisza tó nagy kedvenc gyönyörű az a víz, de messze van ritkán jutok oda.

Szúnyog nálunk is rengeteg, már arra gondoltam csónak elejébe és végébe teszek egy füstölőt. :D

#278675 Bakiba Előzmény: #278669

Lehet pergetni is, gyors vizeken legyezni is, de itt a Balatonnál ritka jószág, tényleg vadászni kell, hínáros részen a tőben könnyű szerelékkel lógatgatni a sekélyesbe, ritka fajta erre, de én is a balinozáshoz néztem helyet, akkor láttam egyszer, azóta figyelem őket:))

Sziasztok sport társak ,…

#278673 kosami

Sziasztok sport társak ,valakinek lenne egy ötlete hogy Pest környékén hol van nagyobb esélyem bajszosra vadászni. Kedvenc vizem a Tisza az áradások óta halottas ház , és egész nap tele van mini vuvuzelákkal .:)

#278669 banyaiz Előzmény: #278664

domolykókat pergetve fogod?

jobban belegondolok Dunán volt, hogy fogtam pergetés közben néhányszor este jó régen, de kicsik voltak és nem voltam benne biztos kis balin, vagy domolykó, lehet volt köztük domoly is, olyan 40-50 dekásakat csak. :D

#278664 banyaiz Előzmény: #278657

domolykót még nem fogtam, élmény lehet rá pecázni óvatos hal állítólag.

Harcsáknál ahol horgászom azt vettem észre nyáron mikor nagy hőség hosszú ideig estefelé hajnalban,kuttyogatással horogra lehet csalni őket.

Jó állomány van, de ezzel az áradással sok elmehetett. Sikerült betáraznom piócából, így nem kell nagy előkészület, negyed óra alatt kint vagyok aztán peca 2-3 óra. Ezért szeretem ezt a műfajt nem kell előetetni, egy csomó cuccot kivinni stb. :D

#278658 Kissherceg Előzmény: #278657

Balatonban rakat snecit láttam, előjöttek a 20éves emlékek, amikor gatya nélkül nádas mellett horgásztam :D szomszéd panaszolja a hal hiányt, nagyobbakat nem igen lehet fogni...

#278657 Bakiba Előzmény: #278646

Ilyen melegben "vadászni" kell a bajszosokra, de ha jól csinálod komoly halacska jöhet:))

Hajnalban láttam domolykókat a sekélyesben, ha lesz kedvem lehet becserkelem őket, csak a "vadászat "kedvéért:))

#278646 banyaiz Előzmény: #278642

:) köszi, tavasszal párszor próbáltam, de nem jött össze. Pedig fogtak szépeket ismerősök 10-20 között. Engem elkerültek harik, talán most beindul ebben a nagy melegben, kuttyogatás. :D

#278642 Bakiba Előzmény: #278531

Grat a halacskához:))

Mondjuk az aranyhalnak ami teljesíti 3 kívánságodat lehet jobban örülnénk, de ez sem piskóta:))

#278531 banyaiz Előzmény: #276068

megfogtam idén első szürkét, ezért megdolgoztam, elég sokat kellett várni rá, 6 kg. :D

Se nem harcsa, se nem sü…

#274742 Fornit

Se nem harcsa, se nem süllő, de ez hatalmas:

"...A fehérvárcsurgói tározónál a magas vízállás ellenére mosolygott rá a horgászszerencse az elmúlt hét végén a vízterület mellett lévő sok pecás közül egy, Csabdiból érkező bojlis horgászra, akinek sikerült egy kis időre egy hatalmas tőpontyot fogságba ejtenie. A 19,80 kilogrammos hal a jelekből ítélve még nem találkozott horoggal, ezért különösen nagy örömet okozott kifogójának, Költő Gézának. A kíméletes, csónakból való fárasztásban társa, Szerencsés János segédkezett. A halat hatalmas ereje miatt Strongie névre keresztelték el, majd a fotózás után a ponty visszakerült a tározóba... "