ha csak a hatit és a bux-ot nézem, véget ért a lejtmenet
a dowban 10500 felett mondanám ezt
ha csak a hatit és a bux-ot nézem, véget ért a lejtmenet
a dowban 10500 felett mondanám ezt
nahát kérem, innen hogyan tovább?
magasra hágott a bux, esés jön kontra gyj szezon jó lesz, emelkedés jön.
téteket tegyük meg.
komolyan mondom, elindulok mindkét irányba, az lesz a vége.
Én is tartottam a longokat. Az elképzelésem szerint az OTP-nek az 5400 Ft-ot még meg kellene közelíteni, ezért nem dobtam a hatit sem.
Énis jobban érzem magam általában shortban,kár hogy most fordítva ülök a lovon,vagy mondhatnám úgy is hogy korán kezdtem építkezni :D
Ha túl tudunk lépni 23 ezren akkor meglehet a 23,6e buxban...
:-)) Vettem is, csak korán zártam le. A Kósa nyilatkozat körül még szóltam is itt a fórumon, keresd vissza! A célár meg nem saját találmány, az Egon BUX célárához hozzáadtam a mostani KT-t :-DD
Persze ezt a célárat eléri hati, akkor shortépítésbe kezdek. Mint már mondtam, az erő sötét oldalán jobban érzem magam. :-))
ÖÖö egész pontosan? :DD
Ha ez a tuti akkor mondhatad volna itt a topikban és korábban,és Te is vehettél volna korábban :D
Egész pontosan 23,5-23,6K-ig fogják, de már csak a jövő héten. Long tartva, én már nem DT-zek, csak swing és fundás trade. Szurkolni lehet, de már minek, a polip kihúzta a spanyolokat, ezzel el is dőlt a dolog... :-DD
Pedig ezen még vszeg csavarni akarnak egyet és nem hinném hogy Rg-t ne húznák új csúcsra :D
magasabban ne legyen ebben az évben és akkor no problem :-))
na megyek kocsit mosni..jó hétvégét :-))
Remek,880 on álltam eladással...
nem téptétek fel 23K-ig így nem tudtam adni záróban :-D
többi shortot viszem...stop azért bent
Jó hétvégét, jó szurkolást mindenkinek!
nem normális a Richter meg a Telekom..
Richter lassan történelmi maximumán lesz.
igen..23100 megvolt reggel..20 pont híján..a jövő héten az esés jöhet..ha USA is úgy akarja.
mi az a long? ;-DDD
23600-ra gondoltam, de a múltkori 17xxx tőlem jöhet
ha a longosra gondolsz (23100) arra rá lehet fogni h reggel megvolt.