A terminál ablakban jobb gombbal katt a megbízásra, kiválasztod a csúszó stopot, aztán vagy rákattintasz a szimpatikus sorra, vagy az egyéni beállításoknál írhatsz be mást is.
A terminál ablakban jobb gombbal katt a megbízásra, kiválasztod a csúszó stopot, aztán vagy rákattintasz a szimpatikus sorra, vagy az egyéni beállításoknál írhatsz be mást is.
Köszönöm. De hol is lehet ezt állítani?
Az 1,2670-es stop kiütött,de próbálok egy újat. Bár a dollár elég nagyot esett és talán még esik is.
Jobb click a trade ablakban a már élő kötésen és Trailing stop. Ha 5 digiten számolnak (fxpro), akkor az 50 hamar kiszed.
van fxpro-ban követő. mivel 5 digites akkor 500-ra kell állítani...
Bocs, kérdés akart lenni az a követő! Hol találom fxpro-ban?
fxpro-ban vagyok van követő itt.Én nem találtam,igaz nem is nagyon kerestem,mert szoktam használni máshol sem.Amúgy 1,2670-ről shortolom is kb. 1,2640-ig
Most 120pip nyerőben vagyok,de megpróbálom tartani 1,29-ig,bár úgy sem bírom ki és eladom.De azért hátha...
Én fogtam egy jót ezen a megugráson, lehetett volna jobb is, de nem panaszkodom:
De ezt már eladtam és vettem lejjebb 1,2543. Látom mindenki nyaral!
Nekem már van egy long eurusd 1,25569-ről. A stop nullában.
Hahó,
Ide nem írom be ide az összes trademet, csak a fontosabb meglátásaimat.
Akit érdekel, itt nyomonkövetheti a kereskedést: http://twitter.com/sabe_HU
A jenre már ráfér egy korrekció. Az usdjpy is már rég járt 90felett. Én lehet,hogy túl optimista vagyok,de eur long szinte mindennel szemben.Persze a 25-ös visszateszt után.Egyedül a chf kérdéses,de kellő bátorsággal még ott is longolnám,mert elég nagyot zakózott és ez a 33-34-es korrekció nem valami sok.38-ig mehetne.
ott aláálltam 1,2580-1,2650 megbízással. Csak ma érvényes...
jpy mozgásra apellálok, eur nem hiszem, hogy ma már sokat változik...
Szerintem jó helyen zártad. De lehet még egy kör benne,ha tényleg jön valami rossz eu adat.
Az eurusd is megtorpant 1,26 megfogta elsőre.
tegnapi eurjpy short zárva. (111,99-111,60) gondolom korán zártam és esik tovább...