10K próbalong 710-ről
kicsit lejjebb esett tegnap óta :-)) 22600 on visszavettem a shortokat...22800 on újranyitottam kétharmadát...szal. kicsit lejjebb ment...
sebaj... már csak 17200 ig kéne hogy essen..ezt volt az eredeti koncepció. :-)
nem hiszem, h. évesített 100%-oddal panaszkodnod kéne ;)
ez is igaz :-)
kevés a pénz..illetve nem sok nagybefektető van itt..azért olyan nehéz pénzt keresni a BÉT -en... lehet hogy USA -ban könyebb ?
Bud, csak olyan pénzt lehet keresni, amit mások elbuknak. Az pedig a Te ügyességeden (mondhatod szerencsének is) múlik, hogy melyik oldalra kerülsz. Sajnos (vagy nem) ez egy ilyen játék...
még jó hogy a határidő pluszban van .....áh...lassan tényleg nem lehet itt pénzt keresni..illetve nagyon kis ideig, nagyon kevésszer..irtó nagy szerencsével.
azt el is hiszem...
hát mi lesz itt nem lehet igaz...USA gondolom még a hétvégére megtréfál mindenkit...
de azért csak szabadulni akarnak ott is a papíroktól a hétvégére..mikor ennyit emelkedett egykét nap alatt..ebben bízom.
Na vissza jöttem, látom megint megy baromság nálunk, hogy menjek már át a dühibe a kva életbe.... Ha jó fele állok az istenért nem megyünk, ha rossz fele, tuti 1000 pont egy nap..... Legyen 500 a kt úgyis rég láttam már olyat.....
nekem a hétre elég is volt.
KT 460. már régen 22560 on kéne lennünk. :P xar illikvid.
600 ig le..addig jó..csak még onnan tovább lefele 20800 ig...a jövő héten. :-)
600-ig le short zár onnan long 23K-ig onnan rá...mára elég is lenne ;-)
kezd a p*cs*m is teli lenni..