:o)
bakker, elkezdtem zárni, ez már nekem is sok, első adagot lezárom itt, túl zsíros a nyerő :D
az is szép, én USA adat miatt idegeskedte, de most legalább addig nyugodtan tud emelkedni a hati, mivel már nincs nekem, azért eddig igen nyögvenyelős volt az emelkedés a KT-t nézve
én nem hiszem, hogy alámegy...mondjuk engem 280-ért sem érdekel, meg kapni sem lehet...a váltóknál itt nálunk szinte semmi forgalom, amennyi meg van, azt eladják a kiutazóknak...ez most halott biznisz, csak váltó keres
Huf még csak most fog vitézkedni,jövő héten meglehet a 280 alatti ügy.Bár ebbőlkl a mai nagy plusszolásból lehet amerika kicsit lejebb ad holnap meg nem lessz semmi,csakhogy meginnt mindenki shortoljon,és jól eldobja a jö9vő héten,sandán úgy néz ki mos,hogy nézegetem a dolgokat.
grat, én lejjebb dobtam, plusz a reggel vetteket stop már az elején elvette (nyerőben), most már semmi nem maradt. rv is csak a 350-es oti
gratulálok, végre nyertél te is...most meg én bukok...ha nem megy igen gyorsan lefele..de nem úgy néz ki mint ami esni akarnak....-(
a huf annyira nem vitézkedik, 280 alá nem egyhamar megy, mai 12 hónapos dkj akció nem volt valami nagy siker, átlagos kereslet, emelkedő hozamok...szóval ez csak valami barom alap lehet, akinek pont ma kell ennyiért a magyar trágya...
mot a csökkenő üzemanyag eladásra mit emelkedik...jó xar lesz az idei éve...azt is kívánom neki, meg otp-nek is...remélem minél nagyobb összegekre megsarcolják...amúgy nincs shortom, nem azért mondom...bét kiszámíthatatlan xar, nekem az orosz piac (rts) jobban kiismerhető...
a 23200on túli időkről más az elképzelésünk :)) De azt még nem is kell most lekereskedni
550-en eladva a tegnap vett 710-pakk!
Sajnos felfele nem tudok bővíteni, ezt még mentálisan edzenem kell, de végre egy szebb nyerő a zsebben.
hát remélem lefordulunk már...
ezt semmi nem indokolja..csak az SC.
ÉÁs mivel semmi nem egyszerű,a 23200 ha meglessz megtartom a longot,akkor elérhető a 24000 feletti tartomány,jelentési szeszon után pedig augusztusra a várt minimum meglessz ,csak módosul 21000 x re vároim,onnan év véggére pedig a csalfinta 28ezret :)
Én azért adtam rá :) 550körül is (long sokkal több prompt piacon)