Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#277386 BudFox Előzmény: #277383

nem is kell hogy bezárva legyen...majd elég év vége felé zárni...nyilván lesz akkor a két véglet - pakkon óriási elszámolt veszteség...de csak papíron..közbe már év alatt megkerested amit tudtál..

szóval ez nem lényeges...csak papíron lesz nagy veszteség.

( Feltéve mindez ha elég ügyes az ember, és év közben tudott keresni valamit )

#277384 BudFox Előzmény: #277377

csak finomítok rajta...

a módszer marad..csak a trend a fontosabb...ha leszálló trend van akkor nem kell kiegyenlíteni a pakkokat nap végén. mert minden short előbb utóbb nyerő lesz..

ha sávozgatnánk most, akkor kiegyenlíteném egy-egy tranzakció után..

még úgy látom hogy esés lesz , ez csak egy korrekció..

#277383 Amatoregy Előzmény: #277380

Nos én a legalsó shorta simán stoppot tettem volna....

Mert egyébként a tobbieknek lesz igaza. Sohasem lesz minden lezárva..

#277382 Kissherceg Előzmény: #277378

1500ks vétel nem volt sc? nyitó után 150pontot ment csak.. kt fos maradt, nem tudok mit csinálni, hiába ment a bux szépen, hati tré...

#277380 BudFox Előzmény: #277367

mondjuk nekem a két véglet között most kb. 4000 pont a különbség..

és most a legalsó short ot is le tudtam volna zárni nyereséggel. 20800 on..

de ez nem is lényeges..az számít csak hogy közbe mennyit kerestél a sok nyerővel...naponta úgyis elszámolás van..ha nyersz közben akkor a végén nem számít hogy hol dobod ki a megmaradt pakkokat.

#277377 rbbj11 Előzmény: #277343

tehát felülírod a saját módszeredet... mindenféle magyarázatot keresve rá, miért rúgod fel. Nem lesz ez így kiforrott rendszer sose...

#277375 Amatoregy Előzmény: #277372

Forditva ülsz a motoron. :D

Eladás mondjuk 24 k-n. (Mert eső trendre számít). Lefelé az általad számolt szisztémával bővít. monjuk 300 pontonként. Mondjuk 1000 pont esés után nem bővít tovább....

A napon belüli kisebb ugri-bugrikat (adat, hiszti, stb) meg lekereskedi longgal és shorttal is.

Tehát van egy hosszabb távu koncepicója monjuk short.

A hiszti meg lekerkedi rövid short és long pozikkal. (Mert nála van fifo, lifo, stb.)

Ha visazont 20 K-n beállna vételre akkor tényleg konstans lenne az eredménye bármi történik....

mi lett "d" betűmmel?

#277372 Ricsi Előzmény: #277367

OK, mondjuk eladás 20K, vétel 24K. Csak példa!!!!!

Veszel 20K-n, 20,1K-n visszafordul, mire észbekapsz, már 19,5K, ott újra eladsz. Máris csak 19,5K az eladási árad. Aztán már egész évben a két érték között mozog, így év végén berealizálod a bukót. Mert az a gáz, ezt év végén lezárják, állsz ahogy állsz.

#277367 Amatoregy Előzmény: #277362

De én pont ezt mondom. Ha a legrosszabb vétel, vagy legrosszabb eladás nyerőbe fordult arre teszek stoppot (nyerő védve)

Mondjuk ez feltételezei, hogy nem 2 pontonként bővít. (Mert ugye itt nincs minimum díj, tehát mindegy.)

De majd megbeszéljük egy sör mellett... :D

#277362 Ricsi Előzmény: #277347

Ez nem így van:))

De én végigmodelleztem a dolgot, előbb-utóbb a legrosszabb vétel és a legrosszabb eladás között beláthatatlan lesz a távolság.

#277348 BudFox Előzmény: #277345

a dolog működik...de legtöbbet úgy lehet keresni hogy egy nagy eséskor ráadok mindent...vagy fordítva.

a baj csak az hogy a BÉT nagyon kiszámíthatatlan most.